http://car-rental-ro.com

4 criterii de alegere a firmei de inchirieri auto

Indiferent daca urmeaza sa te intorci din strainatate sau pur si simplu vrei sa calatoresti si nu vrei sa folosesti autoturismul propriu (sau nu detii unul) optiunea cea mai buna este sa apelezi la serviciile de inchirieri auto. Solutia este una avantajoasa, dar trebuie sa tii cont si de urmatoarele criterii.

1. Tipul de masina de care ai nevoie

Trebuie sa iti cunosti necesitatile. Ai nevoie de o masina puternica, mare, pe care sa te poti baza chiar si in conditii mai dificile de circulat, sau ai nevoie de o masina cu care sa te strecori usor prin trafic? Daca urmeaza sa calatoresti cu familia, vei alege in consecinta, iar daca ai nevoie de o masina cu un consum de combustibil redus, din nou vei avea in vedere asta atunci cand mergi la firma de inchirieri auto.

2. Compara optiunile

Ofertele sunt bogate pe piata de rent a car, de aceea trebuie sa verifici avantajele si beneficiile pe care le ofera. Personal am gasit avantajoase ofertele firmei de inchirieri in Bacau http://car-rental-ro.com. Ziua oferita gratis la 11 zile inchiriate m-a scutit de cateva costuri suplimentare.

Orice firma de rent a car iti va oferi astfel de discounturi si reduceri, motiv pentru care trebuie sa verifici cu atentie oferta.

3. Intereseaza-te despre optiuni suplimentare

Daca ai nevoie de masina pentru un anume scop si vrei sa adaugi cateva optiuni la contractul de inchiriere, afla care sunt tarifele pentru astfel de adaosuri.

Poate aparea o situatie in care ai nevoie de o asigurare suplimentara, pentru pasagerii transportati, ori poate ai nevoie de scaune speciale. Aceste extraoptiuni sunt de obicei tarifate extra, motiv pentru care trebuie sa te interesezi despre costuri, pentru a nu te trezi cu o gaura serioasa in buget.

4. Afla toate detaliile despre serviciile de inchiriere

Nu te poti baza doar pe propria nevoie si pe pret pentru a inchiria o masina. Trebuie sa stii exact toate conditiile in care vei inchiria respectivul autoturism.

Uneori nu ai nevoie de o masina decat pentru o zi – va trebui sa te interesezi care este perioada minima pe care poti sa inchiriezi de la fiecare societate de rent a car – dintre cele pe care le-ai selectat.

Modalitatea de plata este de asemenea importanta – poate ti se va parea mult mai avantajos sa faci plata direct prin virament bancar, in loc sa trebuiasca sa platesti cash. Zona de acoperire pentru inchiriere este de asemenea importanta – unele firme de rent a car nu permit iesirile din tara, spre exemplu.

Poate ca ai nevoie de o masina care sa te astepte direct in aeroport, atunci cand te-ai intors in tara pentru un scurt concediu. Exista societati de rent a car ce pun la dispozitia clientilor acest serviciu. Mai trebuie sa verifici de asemenea conditiile in care se poate face returnarea masinii, sau care sunt costurile zilnice in cazul in care trebuie sa prelungesti perioada inchirierii peste rezervarea stabilita.

In cazul in care apelezi la o firma de inchirieri auto, va trebui sa ai in vedere toate aceste aspecte, pentru a lua cea mai buna decizie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *