www.cavouri.ro

4 motive pentru a apela la o firma de pompe funebre

Momentul dificil al trecerii in nefiinta a unei persoane apropiate este destul de greu de depasit. Nici nu iti mai vine sa te gandesti la organizarea inmormantarii, la detalii despre desfasurare, la sicrie sau la piatra funerara ce ii va sta la capatai – in cazul in care nu era pregatita deja.

Acesta ar fi doar unul din motivele pentru care iti recomand sa apelezi la o firma specializata. Pentru restul motivelor, citeste in continuare.

    • Scapi de grijile organizarii. Majoritatea firmelor de pompe funebre colaboreaza si cu firme de catering. Apeland la serviciile lor vei putea avea parte atat de o procesiune de inhumare organizata complet, cat si de tot ceea ce tine de organizarea parastasului.

      www.cavouri.ro
    • Reduci cheltuielile. E costisitor sa mori – mai in gluma, mai in serios, chiar asa e, mai ales daca decesul a survenit in timp ce persoana era inca in spital, procedura e si mai complicata si costisitoare.In cazul in care ai apelat insa la o firma de pompe funebre, poti avea parte de serviciile complete, fara a plati separat pentru fiecare in parte. Asa ajungi sa mai reduci si din cheltuieli.

    • Gasesti produse de calitate. Pentru a dovedi aprecierea si a aduce un onor persoanei trecute in nefiinta, ne dorim sa alegem tot ce e mai bun. O firma de pompe funebre care se respecta ofera intotdeauna produse de calitate, de la sicrie pana la monumente funerare, de la ornamente si accesorii pana la coroane si jerbe de flori.www.cavouri.roIn acest caz iti ofer si o recomandare: apeleaza la Progress Consulting pentru sicrie de lux. Este o firma cu o experienta de peste 18 ani in domeniul funerar.
  • Poti gasi servicii complete. Este nevoie de un medic legist care constata decesul, este nevoie de un certificat de deces si de numeroase alte acte. In momente dificile nu iti mai sta gandul la birocratie, asa ca poti apela la o firma de pompe funebre care ofera servicii complete.O astfel de firma se va ocupa de tot: de la actele necesare inhumarii, pana la spalarea, imbracarea si asezarea in sicriu a decedatului, transport, manipulare a sicriului sau chiar parastasul de dupa inmormantare.

Firma de care va spuneam ca ofera sicrie de lux are insa si alte produse, precum monumente funerare din marmura sau granit, statui, felinare, accesorii destinate locului de veci, dar si un atelier profesionist de fotoceramica. Apeland la astfel de produse si servicii, scapi de griji in momentele grele in care o persoana apropiata a trecut in nefiinta.

Autor: Catalin Mihai Sotropa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *