makita-ga5030r

Activitati ce necesita un polizor unghiular. Ce i-am recomandat vecinului meu?

Fiecare industrie revolutioneaza la un moment dat prin aparitia de noi produse, mai eficiente, mai performante si implicit de o calitate mai ridicata. Din acest motiv, producatorul si comerciantul Makita aduce pe piata un nou produs, cu functie de anti-restart, sub denumirea de polizor unghiular GA 5030R.

Caracteristicile polizorului unghiular Makita GA5030R

Caracteristicile polizotului unghiular se adapteaza nevoilor consumatorilor, care pot executa diverse activitati in industrie, in prelucrarea lemnului, in incinte de depozitare sau in tot felul de spatii de lucru. Protectia impotriva accidentelor este avantajul major al celui mai nou tip de polizor unghiular, importanta data de functia anti-restart, care ofera si un bun control in timpul lucrului.

polizorIn aceeasi masura, un polizor Makita GA 5030R unghiular dispune de rezistenta indelungata, proprietate conferita de materialele din care este alcatuit, care permit o sarcina de intensitate medie, ideal pentru efectuarea lucrarilor de constructii in metal sau beton.

Probabil ca ale sale caracteristici (maner lateral, aparatoare, cheie de strangere si implicit protectie impotriva prafului), au facut din acest echipament de lucru cel mai ravnit accesoriu dintr-o gospodarie.

Aplicatii variate ale polizorului Makita GA5030R

Designul principal reduce vibratia cu aproximativ 50%, decat alti colegi de ai sai, insa permite si un control al vibratiilor. Prin urmare, utilizarea sa intreaga zi nu face decat sa aduca satisfactie in munca, incat cel care opereaza cu un astfel de echipament sa nu fie deloc obosit.

Pe langa aplicatiile industriale si de constructii, un polizor Makita GA5030R isi gaseste utilitate si in alte activitati creative, precum: domeniul artistic, sculptarea lemului, mediul ecologic, ascutirea lamelor de cutit sau o multime de alte intrebuintari la domiciliu. Pentru fiecare loc de munca sau atelier, un astfel de instrument este esential, fiind de un real folos in indepartarea ruginii, taierea betonului, curatatea de zgura, sudura sau lustruire in depozitele auto.

Produsele Makita fac viata mai usoara oricui

polizor mobilaAtunci cand oamenii au nevoie sa repare piesele de mobilier, primul lucru care le vine in minte este de a angaja pe cineva care sa indeplineasca nevoile dorite. Remedierea mobilierului constituie o reparatie grea pentru barbati si in simplu caz, ei apeleaza de multe ori la profesionisti. Poate ca nu au luat in considerare modul in care un polizor unghiular este util in casa.

Eu de exemplu, m-as gandi sa ii fac cadou prietenului meu sau vecinului meu un astfel de polizor. Poate ca asa il indemn sa isi mai repare unele bunuri de prin casa, care, desi i-au fost spuse mai pe dupa perdea, nu a reusit sau nu a vrut sa le repare. Chiar daca nu este profesionist, sunt sigur ca poate sa faca si acest lucru in propria casa, pentru ca atuurile unui polizor unghiular de la Makita, recent inlocuit de modelul GA5030R este disponibil prin comanda online pe tehnicbazar.ro.

discuri polizorPrin utilizarea diferitelor forme de discuri, acest polizor face munca mai usoara si permite o energie aplicata pe fiecare obiect, chiar si pe acel cu o forma mai robusta. Desi se utilizeaza si pentru ciment sau beton, un polizor de la Makita de o asemenea calitate se utilizeaza si pentru taierea gresiei, a lemnului sau a otelului. O astfel de recomandare a ajuns la vecinul meu, in speranta ca isi va monta gresia cum trebuie si isi va repara colturile de mobilier mult degradate.

Blogger: Ankez

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *