Adevarul despre femeile care trimit mesaje deocheate partenerilor

Sexul la telefon este un adevarat trend astazi. Exista femei si barbati care folosesc aceasta tehnica atunci cand sunt la distanta fata de partenerii lor. Se pare ca mesajele obraznice nu sunt atat de explicite, si poate ca includ doar adevaruri. Femeile apeleaza la anumite „trucuri” pentru a innebuni barbatul de langa ele, conferind realitatii o alta identitate. Iata cateva lucruri despre femei, pe care trebuie sa le stii in materie de sex la telefon:

Port lenjerie sexy

Acest lucru nu este adevarat, deoarece femeile poarta lenjerii intime sexy atunci cand au o intalnire erotica. Ele nu vor purta lenjerii sexy doar pentru a avea o conversatie la telefon. Ele apeleaza la aceste trucuri pentru ca stiu ca barbatii au slabiciuni vis-a-vis de aceste subiecte.

Sunt dezbracata

Femeile spun acest lucru chiar daca sunt imbracate in pijamale cu iepurasi. De cele mai multe ori, „sunt dezbracata” inseamna sunt imbracata complet. Ele nu se dezbraca doar pentru a avea o conversatie la telefon ci doar incearca sa induca aceasta informatiei partenerului pentru a-l excita.

Sunt excitata

Iti va spune ca este excitata chiar si atunci cand se machiaza sau isi face unghiile. Ea nu simte acest lucru, insa simte nevoia sa o spuna. In momentul in care o femeie este excitata, nu iti va spune nimic legat de acest subiect.

Ma excit cand mi te imaginez dezbracat

Desigur, se excita, insa nu se gandeste la tine. Sau cel putin, te vede altfel decat esti defapt. Se simte excitata atunci cand isi imagineaza un manechin cu un trup sculptat si pe care ea il considera frumos si excitant.

Asadar, femeile se folosesc de mici minciuni pentru a tulbura mintea barbatului, in functie de preferintele lui. Ea ii cunoaste foarte bine slabiciunile si se foloseste de acestea. O simpla conversatie la telefon sau prin SMS-uri nu iti vor descrie realitatea.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *