Afla care sunt alimentele care iti distrug memoria si sanatatea mintala

Nu mai este de foarte multa vreme un secret faptul ca alimentele sunt unele extrem de nesanatoase. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama cat de mult ne afecteaza diferite substante prezente in alimente. Ei bine, ceea ce trebuie sa stiti neaparat este sa faceti astfel incat sa consumati cat mai multe alimente care sa va influenteze in mod pozitiv.

In continuare vom prezenta alimentele care va fac foarte mult rau si care va influenteaza in mod negativ. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand trebuie sa stii ca Junk Food-ul trebuie sa fie exclus din viata ta. Un studiu demonstreaza faptul ca junk food-ul modifica foarte repede substantele chimice de la nivelul creierului si conduce la simptome precum depresia sau anxietatea. Se pare ca alimentele sunt bogate in grasimi si pot crea dependenta. Din acest motiv este foarte important sa incerci sa eviti acest tip de alimente deoarece afecteaza foarte mult productia de dopamina, hormon care este responsabil de fericire. Dopamina ajuta la functiile cognitive, capacitatea de invatare, atentie, motivare si memorie. Din acest motiv este foarte important sa evitati pe cat posibil consumul de produse foarte bogate in grasimi.
  • Dulciurile sunt si ele foarte nocive si afecteaza foarte mult sanatatea fizica si psihica. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama ca dulciurile sunt cele care ne afecteaza foarte mult si care creaza dependenta si alte lucruri. De fapt, acestea sunt cele care ne fac foarte mult rau si care ne fac sa ne simtim extrem de rau. Este foarte important sa faci astfel incat sa eviti pe cat posibil acest tip de alimente.
  • Alcoolul te va influnenta si el negati si va opri functionalitatea optima a creierului. Asadar, incearca sa eviti alcoolul deoarece acesta iti va face rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *