Afla ce trebuie sa vorbesti cu partenerul la sfarsitul zilei

Inceputul unei relatii este absolut minunat. Avem impresia ca totul decurge minunat si ca niciodata nu am avea vreun motiv sa ne certam cu persoana de langa noi. Pe parcurs, lucrurile se shcimba si incep sa apara diferente de opinie, comportament si alte lucruri. Ne intrebam de foarte multe ori care sunt lucrurile care ar putea sa ne ajute sa avem o relatie perfecta. Ei bine, in acest caz, trebuie sa stiti neaparat ca trebuie sa apelati la cateva lucruri, propozitii care te vor ajuta in orice caz sa faci astfel incat sa ai o relatie frumoasa cu partenerul tau:

  1. In primul rand, trebuie sa faceti astfel incat sa ii amintiti partenerului ca te gandesti la el. Este foarte important sa faci astfel incat sa ii spui partenerul tau ca te gandesti la el, indiferent daca nu prea ai timp. Este suficient doar cateva minute pentru a trimite un mesaj dragut. Poate ca nu iti dai seama insa un simplu „mie dor de tine” sau „ma gandesc la tine” conteaza mai mult decat ai putea crede.
  2. De asemenea, pe langa lucrurile frumoase trebuie sa ii spui partenerului si inconvenientele tale. Este foarte important ca in momentul in care iubesti forte mult pe cineva, sa spui si lucrurile care nu iti convin in relatie. Daca vrei ca totul sa functioneze bine trebuie sa faci astfel incat sa ii spui partenerului in momentul in care nu iti convine un anumit lucru. Daca nu vei spune nimic partenerul tau poate sa creafa ca totul este rox si ca nu vrie sa schimbi nimic la el. este vorba despre o dovada de respect fata de tine dar si fata de partenerul tau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *