Afla cum distruge orgoliul o relatie

Orgoliul este cel care ne urca si ne coboara. Ma refer la imaginea personalitatii pe care si-o fac oamenii din jurul nostru despre noi. Sigur, toata lumea spune ca orgoliul este destructiv si ca ne poate strica sau distrugere o legatura intr-un mod foarte rapid.

In viata de cuplu, orgloliu este cel care provoaca cele mai multe certuri. Ba mai mult, mentine cearta intre parteneri. Fiecare persoana are orgoliu, insa totul depinde de cum este gestionat aceasta intrucat sa fie un defect sau o calitate a individului. Orgloliul este cel care sapa rani adanci in viata de cuplu. Exista mai multe tipuri de orgolii folosite in diferite situatii. Iata care sunt acestea:

In orice cuplu, unul dintre parteneri are o personalitate mai puternica si implicit o doza mai mare de orgoliu. Exista in fiecare relatie o persoana care doreste sa domine si sa fie liderul celuilalt.

Teoretic, intr-o relatie, aceasta calitate, sau defect, in functie de cum considerati, nu ar trebui sa existe. Orgoliul este cel care distruge relatiile de cele mai multe ori. Daca dupa o cearta, partenerul nu va mai vorbeste, are o doza suficient de mare de orgoliu. Nici un cuplu reusit, foarte bine sudat nu este construit pe baza de aceasta trasatura. Cuplurile se formeaza si se ghideaza pe principii de egalitate, de intelege si de acord comun.

Cu cat suntem mai orgliosi, cu atat vrem mai mult sa fim lideri in relatia noastra. Orgoliul este dominat de senzatia de stapanire pe care unii oameni le fac. Este adevarat, o mica de doza de orgoliu, nu ar strica, avand in vedere ca nivelul de orgoliu creste nivelul de personalitate. Este constructiv orgoliul doar in cazul in care este folosit in mod constructiv. Orgoliul, distruge mai devreme sau mai tarziu relatia. Nici un om nu va putea rezista foarte mult timp intr-o relatie in care sa cedeze doar el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *