Afla cum poti renunta la fumat

Foarte multe persoane incep sa fumeze inca de la varste extrem de fragede. Ei bine, probabil ca stiti ca acest lucru nu este deloc bun pentru sanatate si nu numai. Fumatul dauneaza foarte mult sanatatii noastre dar si a celor din jur.

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama si sa incepem sa exageram cu fumatul. Este foarte important sa descoperiti si sa stiti foarte clar care sunt motivele pentru care va doriti sa renuntati la tutun pentru ca acestea pot fi de natura financiara, sociala sau a sanatatii. Totusi, este foarte important sa stii care sunt motivele pentru care iti doresti sa renunti la fumat.

In continuare vei afla care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci in momentul in care vrei sa te lasi de fumat. Iata care sunt acestea:

In primul rand, daca vrei sa te lasi de fumat este neaparat sa te analizezi foarte bine pe tine insuti. Trebuie sa te gandesti foarte bine care sunt lucrurile care te imping spre nevoia de a nu mai fuma. Analizeaza-ti foarte bine viata, intreaba-te de ce fumezi, care sunt locurile si obiectele care te fac sa ceri neaparat o tigara. Trebuie sa iti cunosti foarte bine vointele si sa faci ceea ce consideri ca este cel mai  indicat sa renuntati la fumat. Trebuie sa va ganditi care sunt lucrurile care va fac sa fumati: poate fi anturajul, sanatatea sau banii. Incercati sa gasiti acel ceva care trebuie sa va motiveze sa renuntati la fumat.

Se pare ca cel mai indicat este sa va lasati de fumat dintr-o data. Daca va doriti sa renuntati la tigari trebuie sa stiti daca veti renunta dintr-o data sau daca veti lasa treptat, rezultatul este acelasi. Astfel, se pare ndiferent daca va lasati dintr-o data sau treptat de fumat, organismul este la fel de afectat.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *