monitorizare autovehicule

Ajuta la sporirea productivitatii afacerii tale

Atunci cand vine vorba de serviciile de transport este important sa stiti unde se afla angajatii dumneavoastra, motiv pentru care este bine ca acestia sa fie monitorizati, pentru a reduce „pauzele” acestora, in scopul cresterii eficacitatii si eficientizarii serviciilor.

Productivitatea muncii salariatilor dumneavoastra

Cu siguranta multi dintre voi v-ati intrebat cat la suta din personalul dumneavoastra isi respecta cu strictete sarcinile regasite in fisa postului, astfel incat  sa finalizeze cu succes o sarcina incredintata si cu siguranta pentru ceilalati participanti activi la viata sociala este o problema sa ii vedem pe multi dintre acesti muncitori prefacandu-se a munci.

Din acest motiv, cei mai buni specialisti in IT au venit cu o solutie si au decis sa dea startul unor sisteme de monitorizare a autovehiculelor pentru ca masinilile cu care se deplaseaza si cu care isi efectueaza treaba sa fie in timp real la interventiile publice. In sprijinul marilor companii de servicii publice, precum cele de transport public, transport clienti, gaz, electricitate sau salubritate s-a creat o platforma care sa le permita accesul, monitorizarea si identificarea  in timp real a angajatilor, pentru a elimina cursele in scop personal ale angajatilor si pentru a spori productivitatea muncii.

Calatoriile fiecarui autovehicul poti fi acum reale si mult mai sigure pentru ca pe www.cargotrack.ro poti gasi cele mai multe informatii care sa te ajute in desfasurarea activitatilor companiei, pentru ca prezinta unele dintre cele mai bune avanataje.

Avantajele unui sistem de monitorizare public

 • monitorizarea in timp real a pozitiei autovehiculelor;
 • utilizarea eficienta a timpilor si orelor de conducere a soferilor;
 • siguranta utilajelor prin urmarirea in timp real a acestora;
 • identificarea personalului si a soferului in orice moment;
 • identificarea nivelului de combustibil a fiecarui autovehicul;
 • comunicare cat mai eficienta cu soferii;
 • evidentierea starii motorului si a eventualelor defectiuni de control;
 • localizare in timp real pe harta, precum si stabilirea traseului concret;
 • gestionarea timpului de stationare, astfel incat sa va asigurati ca personalul dumneavoastra nu isi rezolva probleme de interes personal;
 • reducerea efectiva a pauzelor muncitorilor pentru un randament cat mai bun;
 • obtinerea celor mai bune rapoarte in domeniul in care activati.

Cele mai noi probleme cu care va confruntati in viata reala poti fi acum identificate in timp real si concret, astfel incat sa aveti cele mai bune raporate, care sa priveasca starea de activitate a angajatilor, prin folosirea celor mai noi solutii de stocare a datelor. Prin aceasta platforma vi se asigura cea mai buna confidentialitate a datelor, astfel incat atat dumneavoastra ca si patron, cat si angajatii dumneavoastra sa prosperati din punct de vedere al activitatii pentru o mai buna siguranta.

Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de munca, multi am vrea sa tragem chiului, pentru ca stim ca nu suntem monitorizati, dar cu siguranta se va gasi cineva sa o faca, si o va face in scop productiv. Pentru ca acest sistem sa functioneze este bine ca fiecare sa adoptam o astfel de strategie, care sa fie aplicata cu succes in timp real. Productivitatea este probabil cel mai bun indicator care asigura functionarea corecta a companiei, incat sa reducem costul iesirilor si sa crestem costul intrarilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *