Aventura mea deosebita la Heylux.ro

heylux Viata este o aventura in sine si numai noi suntem actorii care o traim asa cum vrem. Fiecare clipa pe care o traim este unica si orice am face, facem doar o singura data la fel. Avem o varsta, ne dorim anumite lucruri, avem anumiti oameni langa noi si ne dorim mai mult sau mai putin de la lumea din jur sau de la noi insine. Asa si eu. De cand ma cunosc eu mult mai bine pe mine insami, de atunci am inceput sa realizez ca imi place enorm aventura si a incerca tot timpul lucruri si senzatii noi a fost pe gustul meu. Asa ca se face ca intr-o zi, cand o amica mi-a sugerat ideea de a lucra ca model de videochat, nu am zis nu, pentru ca stiindu-ma, am zis ca o voi da gata si pe asta.

Incercarea moarte n-are la Heylux.ro

Binenteles ca multa lume in jurul meu nu considera jobul de model de videochat ceva prea stralucitor si oricum nu ceva din care sa faci cariera, insa mi-am dorit doar sa incerc. Am zis ca aleg contractul pe o luna, cel minim, pentru a vedea ce si cum in prima faza, apoi aveam sa incerc mai mult daca mi-ar fi placut enorm. Nu am zis ca voi ramane prea mult timp pe acolo, pentru ca am zis ca nu e de mine, insa niciodata sa nu spui niciodata. Mi s-a potrivit ca o manusa acest rol si acest joc de-a modelul la videochat Heylux.ro.heylux

Studioul Heylux e chiar ca prezentarea de pe Heylux.ro

Mai intai, pe langa ce mi-a zis amica mea despre studioul de videochat de lux, am aflat despre Heylux.ro, de pe acest site, mult mai multe raspunsuri la intrebarile mele. Chiar, cu aceasta ocazie, pot sugera celor care mai vor sa viziteze Heylux.ro, ca a intra acolo este solutia optima deoarece exista o gramada de raspunsuri la intrebari legate de videochat in general si despre Heylux in particular. Ceea ce poate nu am aflat de acolo, am aflat de la cea care mi-a luat interviul la studio, de atunci cand m-am programat acolo. Era o zi minunata de vara, la fel ca si acum. Am intrat si imediat am fost preluata de o femeie draguta care m-a trimis sa vorbesc deschis si direct cu managera Heylux.ro.

heylux Aceasta fost atat de simpatica si ce m-a incantat si mai mult a fost faptul ca nu am dat de niciun barbat in incursiunea mea acolo. Ca sa ma conving, am intrebat-o la interviu si pe managera Heylux.ro despre acest lucru si mi-a spus ca este chiar cum am vazut eu. Este regula numarul 1 aceea ca barbatilor le este interzis sa intre in studio si oriunde lucreaza fetele. Super tare, m-am gandit eu in sinea mea, de aceea asta m-a facut sa ma conving si mai tare de seriozitatea oamenilor de acolo. Am intrebat chiar si pe cateva fete – modele acolo – despre acest lucru, asta cand am facut cunostinta si mi-a fost prezentat studioul si ele mi-au confirmat toate aceste lucruri si avantaje.

9 comentarii

  1. As indrazni sa spun ca a lucra la videochat inseamna a te lupta cu cei care nu inteleg nimic din ce inseamna viata moderna.

  2. Sau ce este libertatea. Fratilor este discriminare sa crezi ca unii sau altii sunt nu stiu cum. Nu mai aratati cu degetul spre o anumita persoana.

  3. Nu cred ca vb de acelasi lucru. Apa trece pietrele raman si tocmai asta este ideea, ca unii vorbesc si fetele raman cu bani si o stare buna.

  4. Acuma nu ca am eu ceva cei din mediul rural, de la tara dar aici parca nimic nu e pe placul lumii. Daca nu e maritata nu o ia nimeni, daca e cu unu de ce nu se marita…exact asa si aici))

  5. Da nu? Pai oricum de vorbit e usor da nu stie nimeni ce si cum; fetele au viata lor, luxoasa asa cum le place, au bani si de toate si altii vorbesc aiurea. ) si degeaba

  6. Sunt convinsa ca daca ar vizita cineva un loc de asta si-ar da seama cu cata seriozitate se lucreaza. Si se schimba multe…

  7. Da, dar si sa convingi lumea sa intre acolo tot nu e usor)) deci cum o dai pt unii nu e bine si pace

  8. Sunt si eu sigura de asta. Asa ca nu mai bine lasam noi oamenii in pace? Da nu trebuie sa fie si femei frumoase pe care barbatii sa le admire? Zic.

  9. Perfect de acord. Sunt sigura ca si altii ar fi facut daca era si pe vremea lor 😀

Comentariile sunt închise.