Barbatii si relatiile seriose

Aud din ce in ce mai des femei  care spun ca foarte multi barbati dau bir cu fugitii din relatie fara nici o explicatie. O relatie serioasa est o relatie serioasa si exista foarte multi barbati care fug de acest lucru. Care este motivul? Citeste urmatorul articol si astfel vei sti care sunt motivele pentru care unii barbati fug de relatiile serioase.

Un prim motiv ar fi faptul ca se gandesc la o alta femei. Multi barbati se gandesc inca la o iubire trecuta si din acest motiv evita relatiile serioase.  Poate ca este vorba de fosta iubita, poate de femeia care l-a refuzat sau de tanara cu care a dansat zilele trecute in club. Acest lucru ii va impiedica sa se implice total intr-o relatie.

Apoi, mai exista barbati care se simt constransi. Multe femei pun stapanire pe barbatii pe care ii iubesc si ii priveaza de libertate. Sigur ca la fel ca si o femeie si un barbat are nevoie de libertate ca se simta cat mai bine. Daca vei icnerca sa il tii in casa se poare ca nu vei avea parte de acea relatie. A forta un barbat sa se implice serios intr-o relatie nu ii va schimba opinia, ci, din contra, il va face sa fuga si mai departe de angajamente. Unii cred ca doar ei sunt cei in masura sa spuna cand este momentul potrivit sa se implice si nu accepta ca cineva sa ii forteze si nici sa le sugereze acest lucru.

Mai exista o categori de barbati pe care nu ii intereseaza relatiile serioase. Sigur ca exista si barbati care nu vor sa se implice intr-o relatie pentru ca prefera burlacia. Unii barbati nu vor sa isi ia angajamente serioase pentru ca nu sunt genul de barbati care sa se implice intr-o relatie. Pentru unii o relatie inseamna numai aspectul fizic, sexual, si nu vor sa se implice si emotional.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *