sistem

Bucura-te de confort si redu rapid costurile facturilor

La ora actuala exista multe persoane care au auzit de termostate, insa nu toti au idee cum este unul de ultima generatie, ce abilitati are si cat de necesar este in locuintele oamenilor. Acesta este si motivul principal pentru care tehnoredactez acest articol.

Recent am achizitionat noul sistem iT 600 pe care il consider ca fiind cea mai profitabila achizitie din ultimele luni de zile. Sunt o persoana economa, tocmai de aceea incerc de fiecare data sa nu iau decizii pripite pe care mai apoi sa le regret, asa ca am investigat foarte bine piata inainte de a-l cumpara. Asadar, este cea mai buna metoda prin care reusesc sa mentin o temperatura constanta in locuinta mea si in acelasi timp am redus semnificativ costurile.

                Ce are diferit noul sistem iT 600 de restul termostatelor clasice?

                Tehnologia avanseaza enorm de mult de la o luna la alta, astfel ca la ora actuala, noul sistem iT600 de la Salus Controls reprezinta cea mai moderna modalitate prin care confortul este asigurat in orice spatiu, fie ca e privat sau public.

  • Design-ul conteaza foarte mult pentru mine, asadar, atunci cand am amenajat apartamentul, am tinut foarte mult cont de cromatica, de mobililier, dar si de accesoriile ce completau intreg decorul. Asadar, atunci cand am decis sa pornesc in cautara unui termostat, am dorit sa gasesc unul cat mai simplu, care sa nu incurce deloc aspectul camerei.iT600

Mi-a parut bine sa vad ca cele de la Salus Controls sunt disponibile atat pe nuante de alb, cat si pe cele de negru. Astfel, am optat pentru unul negru, tocmai pentru a completa intregul design al dormitorului.

  • Datorita faptului ca beneficiaza de functia de backup, in cazul unei pane de curent, acesta isi pastreaza in totalitate functiile si setarile facute inca de la inceput. Asta inseamna ca in cazul unui accident, nu vei mai fi nevoit sa pierzi un timp pretios, facand din nou setarile.
  • Acest nou sistem poate fi controlat prin internet, ceea ce inseamna ca oricine are ocazia sa ii faca setarile de la mii de kilometri distanta de acesta. Astfel, e o investitie extrem de profitabila, tocmai pentru ca in cazul in care se pleaca in vacanta si se uita termostatul deschis, nu se va risipi caldura: aceasta va putea fi oprita din orice colt al lumii, atat timp cat proprietarul se afla in posesia unui dispozitiv conectat la internet.

De altfel, de foarte multe ori mi s-a intamplat ca atunci cand mergeam la serviciu, uitam caldura deschisa. Astfel, am observat ca lunar costurile cresteau, fapt pentru care am inceput sa iau masuri. Acum nu mai exista aceasta problema, asa ca noul sistem iT 600 reprezinta o investitie profitabila de care ar trebui sa aiba parte orice incapere.

In plus, daca in casa ta se afla si copii, cu atat mai mult ar trebui sa ai grija de temperatura din interior. Ei sunt foarte sensibili si cu certitudine nu iti doresti sa raceasca din cauza faptului ca este mult prea cald sau prea racoare in camere.

Asadar, alaturi de Salus Controls nu doar ca vei trai intr-un confort maxim, dar vei reusi sa faci si economii serioase de-a lungul timpului.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *