Calitati cautate la femei

Exista numeroase tipuri de femei si fiecare barbat isi cauta o femeie in functie de preferintele sau de gusturile lor. Exista barbati care prefera femeile slabe, altii care le prefera pe cele cu forme, unii prefera femeile cu parul blond, altii cu parul brunet sau roscat. Un lucru este cert: fiecare femeie este diferita prin felul ei de a fi. Femeile reprezinta sexul frumos si se folosesc de tot felul de trucuri simple sau mizeaza pe diferite calitati esentiale. Exista totusi cateva calitati pe care barbatii le considera primordiale atunci cand isi aleg o femeie. Iata care sunt calitatile cautate de catre barbati la femei:

Incredere

Barbatilor nu le plac femeile care asteapta mereu sa fie sustinute sau care asteapta mereu parerea pentru a face diferite lucruri. Barbatii cauta femei sigure pe ele, sexy, care sunt hotarate s stiu foarte bine ce isi doresc de la viata. Barbatii isi doresc femei care stiu foarte bine ce au de facut.

Umor

Daca intrebam femeile vor spune ca isi doresc barbati cu simtul umorului, care sa le faca sa rada, sa se simta bine si sa se simta in largul lor. Ei bine, si barbatii prefera femeile glumete, care tin la glume si care au un simt devoltat si nu se supara cand sunt tachinate. Niciun barbat nu isi doreste sa aiba aproape o femeie care se supara din orice si careia nu ii convne absolut nimic.

Inteligenta

Frumusetea este foarte importanta pentru un barbat. Ei bine, ei sunt atrasi pentru prima oara de aspectul fizic insa acest lucru dispare de indata ce o cunoaste mai bine pe femeia respectiva. De la un moment dat, barbatii apreciaza femeile inteligente si mai putin frumoase. Ei isi doresc o partenera cu care sa poata purta diferite conversatii inteligente, din care sa aiba de invatat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *