Camera video perfecta pentru filmarea pe timpul noptii

Konamura_nightvision_videocamera_color

Komamura, o companie japoneza cu mai mult de 60 de ani de experienta in design-ul si dezvoltarea unor camere profesioniste au anuntat azi o camera noua revolutionara, numita Falcon Eye KC-2000. Aceasta camera video este foarte deosebita fiind capabila sa filmeze si sa fotografieze HD color in timpul noptii in bezna scene pe care nu le putem vedea cu ochiul uman.

Cu aceasta noua camera, va fi pentru prima data posibil pentru statiile de stiri pentru a inregistra in timpul noptii si a arata publicului evenimente care nu le putem vedea inainte in calitate buna color. Este posibil sa apara si noi tipuri de documentare cu natura si viata salbatica inregistrate cu aceasta camera, aratand lumii cum arata aceasta lume in timpul noptii.

Camera video este protejata impotriva umiditatii si creata pentru a lucrea in medii deosebite cu o operatieune din doua butoane. Rezolutia ridicata a camerei si culorile clare redau o capabilitate de identificare foarte buna. Filmuletele si imaginile filmate in timpul noptii pot fi folosite pentru a descoperi crime ajutand politia sa-si identifice raufacatorii, tehnologie fiind acceptata deja de politia Japoneza si cine stie poate in curand va fi introdusa si la noi pentru a ajuta si fortele politiei, dar si pentru a revolutiona arta filmarii si a fotografierii din timpul noptii.

Camera va fi vanduta pe internet de dealerii japonezi si multe alte tari care sunt in concordanta cu legile internationale de export.

Specificatii Tehnice :

Senzor de Imagine : CMOS, marimea 2/3″

Rezolutia: HD (High Definition), 1280 (H) x 720 (V) pixeli

Marimea pixelilor : 7.1μm (H) × 7.1μm (V)

Color

Filtru : RGB Filtru primar de culoare

Sensitivitate Spectrala : 390-700 nm

Arie Dinamica : 250%

Sistemul de Scanare : Progresiv

Compresie : Video : H.264 / Imagine : JPEG

Frame Rate : In modul video de 30 fps (frame per seconds)

As vrea sa incerc o astfel de camera desi nu stiu daca o sa am ocazia si sunt curios ce pret o sa aiba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *