Cartus HP Magenta

Cartusele LaserJet Magenta sunt unele dintre cele mai cunoscute cartuse din categoria celor magenta. Aceste cartuse sunt de o inalta calitate si sunt realizate in asa fel incat sa ofere cele mai bune rezultate in doemeniul business-ului in care acestea sunt folosite .

Cartusele HP LaserJet Magenta ajuta la creearea unor imagini si detalii colorate si evidentiate intr-un mod placut. Aceasta cerneala se poate aplica pe orice tip de hartie, atat hartie laser cat si hartie normala etc. Cu aceasta culoare se pot realiza si documente economice atragatoare care pot ajuta in acest domeniu.

Avantajele unui cartus HP LaserJet Magenta

  1. Acestea au o forma compacta, o masa scazuta (circa 0.9kg) si sunt foarte fiabile, in sensul ca prin constructia in care sunt realizate atat imprimantele cat si cartusele HP, acestea pot fi imediat inlocuite cu un cartus nou atunci cand cel vechi s-a epuizat, avand un sistem foarte usor de folosit.
  2. Viata unui astfel de cartus este mare, avand in jurul a 2.600 de pagini printate color prin tehnologia de printare laser.
  3. Calitatea acestor tonere este una ridicata, in asa fel incat lucrurile printate cu o astfel de cerneala sunt clare si tiparite rapid, ceea ce ofera de altfel si un randament foarte bun atunci cand este vorba de un business in care timpul conteaza.

Magenta este prin definitie este culoarea obtinuta prin amestecul spectral al rosului cu albastru. Aceasta culoare face parte din cele patru culori folosite in printing, cyan, magenta, yellow si key, unde key este negru. Cu acestea patru culori s-a observat ca se pot reproduce toate culorile din spectrul vizibil, exceptand doar culorile fluorescente. Astfel, prin echiparea unei imprimante cu patru cartusuri de culori diferite se vor putea obtine milioane de culori pe care ochiul uman le poate distinge una de cealalta. Totodata exista si cartuse care imbina toate aceste cele trei culori, dar pentru un randament mai mare si pentru o performanta mai mare se recomanda utilizarea unor imprimante care combina toate aceste culori in mod separat.

Cartusele magenta de la HP se pot gasi foarte usor pe site-urile de specialitate in printing. Folosind acest tip de cautare puteti scuti foarte mult timp si sa gasiti chiar si oferta cu preturi mai bune si mai accesibile pentru acelasi produs. Cu toate acestea cel mai indicat este sa aveti grija ca site-ul de unde cumparati sa fie unul licentiat care sa promoveze un magazin serios, deoarece exista si foarte multe replici ale instrumentelor de calitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *