Ce fel de sotie esti?

In fiecare cuplu exista dispute sau diferente de opinie. Este si normal acest lucru, avand in vedere ca sunteti caractere si personalitati diferite. Barbatii sunt foarte pretentiosi si selectivi atunci cand vine vorba despre iubire, la fel ca si femeile. Insa, de multe ori nu stii daca gresela este la tine sau la el. Pentru a avea o familie fericita si armonie in casa ta, ar trebuie sa stii cum sa te comporti cu el. Astfel, dupa ce vei citi sfaturile de mai jos, iti vei da seama daca problema pleaca de la tine sau de la partenerul tau de viata.

In primul rand, este foarte importanta sa fii sincera si directa cu el. Spune-i exact ce vrei, ce ai in minte si nu te jena de absolut nimic. El este partenerul tau de viata si trebuie sa stie, nu-i asa? Ei bine, daca simti ca nu esti fericita si nu esti suficient de implinita ai face bine sa ii spui acest lucru. Nu are nici un rost sa iti irosesti timpul degeaba si nici el.

Barbatii nu isi impartasesc sentimentele decat cu femeia pe care intr-adevar o iubeste. Daca observi ca partenerul tau iti povesteste intamplarile lui, asteapta sfaturile tale, atunci ar trebui sa lasi orice alt lucru ai de facut si sa incepi sa il asculti. Oricat de obosita te simti nu-l ignora si incearca sa il asculti in totalitate. Da-i sfaturi sau spune-ti parerea, indiferent care ar fi ea.

Am tot auzit de la diversi barbati, pentru ca barbatii afirma de cele mai multe ori acest lucru, cum ca iubirea exista doar 3 ani, restul este respect. Este normal ca in momentul in care iubesti o persoana sa o respecti, sa ii respecti deciziile si sa te bucuri de fericirea lui. Nu ii incalca sau subestima valorile si arata-ti respectul fata de el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *