Ce trebuie sa faci pentru a fi mai bun

Am tot auzit cum oamenii isi propun sa fie mai buni, mai intelegatori si incearca acest lucru. Sigur ca de multe ori se intampla sa nu faca prea multe eforturi pentru asta si considera ca investirea in dezvoltarea personala este suficienta. Ei bine, lucrurile nu sunt deloc asa. Daca vom investi in dezvoltarea personala, cu siguranta nu va fi suficient pentru o viata mai buna si mai frumoasa.

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa creada ca daca isi doresc sa fie mai buni, trebuie sa faca anumite eforturi, trebuie sa investeasca cat mai muklt in dezvoltarea fizica si psihica. Ei bine, acest lucru nu este deloc adevarat. Sa fii mai bun inseamna sa iti doresti sa te schimbi, sa iti doresti sa evoluezi din toate punctele de vedere.

Exista anumite lucruri care te vor face sa fii mai bun, daca vei sti cum sa le aplici. Iata care sunt acestea:

In primul rand, este foarte important sa faci anumite lucruri importante, fara sa oferi prea multe opinii. Multi oameni care isi doresc sa fie mai buni, isi doresc de fapt, sa fie considerati mai buni si fac anumite lucruri doar pentru acest lucru. Ei bine, incercand sa multumim pe toata lumea ne vom consuma energia si sentimentele si vom ajunge exact in cealalta extrema, adica nu vom fi pe placul nimanui.

Se intampla de foarte multe ori sa incercam sa facem tot felul de eforturi ca sa ii multumim pe cei din jurul nostru insa nu trebuie sa exageram si sa fim rai cu propria persoana. De asemenea, in cazul in care va doriti sa aveti o viata mai frumoasa, sa fiti mai buni, trebuie sa aveti grija sa nu ii raniti pe oamenii din jurul vostru. Poate ca parerea unora conteaza insa nu parerea oricaror persoane. Este foarte important sa ai grija sa nu ii ranesti pe cei din jurul tau si sa incerci sa ii protejezi intr-o oarecare masura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *