Cel mai bun prieten poate fi iubitul ideal?

Prietenul tau cel mai bun te cunoaste de cel mai mult timp, este mereu acolo cand ai nevoie si te ajuta. Da intradevar prietenul tau are o gramada de calitati, dar oare daca ai mereg mai departe de atat ar fi bine sau te-ai arde.

Si te uiti in jurul tau si vezi ca restul prietenelor tale au fel si fel de iubiti iar tu nu reusesti sa iti gasesti unul chiar daca esti o tipa super grozava. Si se intampla ca fiecare relatie a  ta sa se sfarseasca in baretele celui mai bun prieten.

Si de aceea de ceva vreme ai ajuns sa te intrebi daca nu amicul tau este „de vina” pentru toate dilemele tale. Si bineinteles le intrebi si pe prietenele tale daca ar fi o idee buna si toate cred ca este o idee grozava.

Inainte sa te aruci intr-o relatie cu amicul tau este bine sa cantaresti situatia.  Trebuie sa te gandesti ca in acest fel poti omori o prietenie de o viata pe care este posibil sa nu o mai recuperezi niciodata.

Cum este sa fii in pat cu amicul tau de o viata? Probabil daca te atragea din punct de vedere fizic, a-ti fost de mai mult timp in asternuturi dar asa tu este posibil sa vrei o persoana langa tine care stii ca nu te-ar rani niciodata.

Cu siguranta o situatie destul de jenanta. Tu stii deja tot legat de intimitatile lui, gen ca ii plac tipele atletice si tu nu te numeri printre ele , asa ca se produce un blocaj atunci cand ajungeti in pat. Este posibil si ca totul sa mearga struna.

De asemenea trebuie sa fii constienta ca stie prea multe lucruri. Uneori faptul ca va cunoasteti unul pe altul poate fi un avantaj dar si un dezavantaj. Totul depinde de voi.

1 comentariu

  1. Nu stiu ce sa zic insa de obicei nu prea as crede ca exista iubire de prieteni intre un baiat si o fata. Nu prea cred ca exista asa ceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *