Cele mai cautate meserii

Pentru a avea o cariera de succes nu este necesar sa ai studii definite pe acea meserie.Ceea ce stii mai bine sa faci si ceea ce te atrage te poate face o persoana de succes.Voi oferi cateva sugestii pentru meserii bine platite:

Statistician

Statiscienii profesionisti folosesc matematica si statistica pentru a putea realiza anumite consecinte financiare din cadrul bancilor, asigurarilor, a firmelor de consultanta.

Chimistul alimentar

Chimistul alimentar este una dintre cele mai banoase meserii.Sarcina sa este de a modifica, analiza, combina si schimba gusturile.

Epidemiologul

Sunt profesionisti in medicina care descopera cauze pentru diferite afectiuni si boli.Ei analizeaza tehnici de sterilizare sau efectueaza in mod continuu cercetari pentru a gasi tratamente.

Consultanti financiari

Venitul mediu in SUA pentru aceasta meserie este de 64.500 de dolari pe an.Dupa cum stim, in Romania lucrurile nu stau chiar atat de bine insa locurile de munca sunt in numar destul de mare, iar venitul acceptabil.

Analisti marketing

Toate marile companii vor avea foarte multe locuri de munca si vor avea nevoie de specialisti in marketing pentru a analiza miscarile competitorilor.Si in aceasta meserie este nevoie de oameni priceputi.

Chirurgii

Din moment ce populatia unei tari creste,va fi nevoie de chirurgi in numar mare.Salariile sunt din cele mai banoase iar aceasta este una din cele mai frumoase meserii.

Ingineri IT

Inginerii IT sunt si acestia foarte cautati peste tot in lume.Aceasta meserie este una clasata printre primele locuri  in toata lumea.Atat in Romania cat si in alte parti ale lumii inginerii IT sunt foarte bine platiti.

Cel mai important in alegerea unei meserii este sa ne placa ceea ce facem. Orice meserie este bine platita din momentul in care ne place ceea ce facem.Este important sa avem obiective si strategii pentru a face cea mai buna alegere.

Mult succes in alegerea celei mai bune meserii !

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *