Child

Cele mai „grase” tari din lume

Cand vorbim de tehnologie, putem afirma ca aceasta a avansat intr-un mod incredibil de rapid in ultimile decenii. Acest lucru a dus la o consecinta destul de grava in schimb. Chiar daca tehnologia este bine venita si ne ajuta sa ducem o viata mai usoara, aceasta a ajutat si la procesul nostru de a ne ingrasa peste masura. Faptul ca tehnologia ne schimba stilul de viata din unul energic si activ in unul lenes si comod duce la aparitia multor probleme de sanatate si nu numai.

Printre cele mai obeze tari din lume, putem enumera:

Germania (Rata obezitatii de 20.2%)

Avand mai putin de 14% din intregul populatiei in stare sanatoasa, Germania se confrunta cu o problema destulde serioasa in privinta obezitatii. Aceasta situatie este datorata exceselor realizate in privinta berilor, bauturilor acidulate si ingredientelor din mesele germanilor. Stilul de viata dus de germani si lipsa atentiei la alimentatie a dus la aceasta situatie.

Australia (Rata obezitatii de 24.6%)

Obezitatea in Australie este considerata a fi o adevarata epidemie care continua sa se imprastie in tara. Numarul de australieni obezi este unul ingrijorator si nu se pare ca va scade in viitorul apropiat. Guvernul Australian face eforturi serioase pentru remedierea acestei probleme, intrucat sunt foarte multi oameni cu probleme de sanatate. Ca metode de contracarare a acestor probleme, Australia a impus anumite programe sportive in cadrul scolilor si facultatilor. De asemenea angajatii anumitor companii au acces la sali de sport.

USA (Rata Obezitatii de 33.8%)

Cum era de asteptat, tara cu cea mai mare rata de obezitate este SUA. Avand un procent de aproximativ 34% in privinta populatiei obeze. Comoditatea, tehnologia si mancarea de proasta calitate sunt elementele care contribuie sal faptul ca americanii sunt cei mai obezi oameni de pe planeta. Consumul excesiv de cartofi, bauturi racoritoare si fast food sunt cauza principala a acestei probleme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *