Celebritati care nu-si arata varsta

Prin intermediul banilor pe care ii au, dar si datorita sfaturilor care li se dau in materie de orice, dar in special vorbind de frumusete si ingrijire corporala, unele vedete, staruri de peste tot din lume, arata intr-un mare fel, nu-si tradeaza varsta pe care o au de fapt, ba inca sunt considerate de multi dintre noi mult mai tinere decat sunt in realitate. decat arata buletinul.

Pe cat de bine ai grija de tine din punct de vedere psihic si fizic, pe atat de mult vei arata si te vei simti incredibil, netinand seama de cat de batran esti de fapt. Ducand o viata activa, sanatoasa, va trece mult mai mult timp pana vei ajunge sa arati de anii pe care ii ai iar oamenii din jur te vor admira, dar si invidia pentru acest lucru.

Jennifer Aniston

Varsta reala pe care o are frumoasa actrita de comedie este de 45 de ani, dar i-ai da o asemenea varsta sau mai degraba ai clasa-o in categoria vedetelor feminine tinerele? Jennifer nu numai ca se simte foarte bine in pielea ei, insa o si arata, dar numai programul zilnic de exercitii, dieta adecvata stilului ei de viata si odihna suficienta o ajuta sa arate asa cum este.

Julianne Moore

Ati crede daca v-as spune ca frumoasa actrita roscata are respectabila varsta de 53 de ani? Probabil ca nu, dar aceasta este ea si tot datorita unui stil de viata sanatos si poate a unor colegi de platou mai tineri a ajuns asa cum este acum.

Gwen Stefani

Indragita cantareata blonda a timpurilor noastre are nici mai mult, nici mai putin de 44 de ani. Nu i-am da atat, am considera-o de fapt mult mai tanara, insa rockstarul si supermama Gwen reuseste sa imbine ambele vieti, atat pe cea personala, cat si pe cea profesionala, si ii iese de minune, mai ales ca arata atat de bine.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *