Cocktailuri de la A la Z

Apple Martini

Pentru a realiza acest tip de coktail ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un strop de votca, un strop de lamaie, vermut, un strop de suc de mere verzi, zahar si doua cuburi de gheata.

Pune toate ingredientele de mai sus intr-un shaker impreuna cu gheata si agita bine. Toarna apoi continutul astfel creat intr-un pahar de coktail racit dinainte si orneaza marginile paharului cu zahar si felii de mere verzi.

Blushing Bride

Pentru a crea si bea ceva cu adevarat special vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente: un strop de suc de piersici, un strop de suc de rodii, patru stropi de sampanie spumoasa.

Pune in pahare de sampanie sucurile de fructe, apoi toarna si sampania pe deasupra. Vei obtine un coktail foarte rafinat, numai bun pentru proaspetele mirese.

Cosmopolitan

Binenteles ca ai auzit de acest celebru cocktail, insa stii si cum sa ti-l prepari singur? Daca nu, ia aminte la urmatoarel. Vei avea nevoie de doi stropi de votca sau votca cu aroma de citrice, un strop de lichior de portocale, un strop de suc de lamaie verde si un strop de suc de merisoare.

Pune toate ingredientele mai sus mentionate intr-un shaker, adauga putina gheata  si agita bine, apoi toarna in pahare de cocktail.

Daiquiri

Ingredientele necesare pentru acest cocktail sunt urmatoarele: cativa stropi de rom, cativa stropi de suc de lamaie verde si un strop de sirop simplu.

Pune toate ingredientele intr-un shaker, alaturi de gheata si agita foarte bine, apoi toarna continutul in pahare de cocktail. Poti adauga si fructe acestei bauturi prin mixarea acestora in prealabil cu gheata intr-un blender.

Espresso Martini

Ingredientele necesare acestei bauturi speciale sunt urmatoarele: votca, lichior de cafea, crema alba de cacao si un strop de espresso rece.

Pentru a obtine cocktailul trebuie sa pui toate ingredientele intr-un shaker cu gheata si sa agiti bine, ca si in celelalte cazuri, apoi sa torni in pahare de cocktail.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *