Criterii dupa care unii oameni judeca

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care ne afecteaza cu adevarat. Traim unele lucruri fara sa ne dam seama ca ne pot afecta extrem de mult.

Suntem rai si uneori dusmanosi si nu ne dam seama ca facem greseli si ca ii judecam pe cei din jur gresit. Conform unor studii foarte recente, oamenii au diferite criterii dupa car eii judeca pe cei din jur. Ce sunt aceste criterii? Veti ramane de-a dreptul uimiti sa aflati dupa ce judeca oamenii. Iata:

Figura patratoasa

Stiu ca suna extrem de ciudat insa o persoana care are figura patratoasa poate avea de pierdut spre deosebire de o persoana cu fata rotunda. Se pare ca persoanele care au fata patratoasa, maxilarul proeminent, este o persoana care nu inspira incredere, lasand impresia unor persoane agresive, mincinoase.

Barba mare

Stiti ca se poate in acest sezon barba cat mai mare la barbati? Ei bine, in ciuda acestui fapt, se pare ca oamenii care au barba mai mare nu inspira aceeasi incredere ca si oamenii fara barba. Se pare ca barba mare este asociata cu barbatii violenti sau cu cei violatori. Asa se face ca barbatii din Statele Unite oamenii care au barba sunt cu mult mai desonsiderati decat cei fara barba.

Complimente

Nu vi se pare prea normal insa orice persoana iubeste complimentele si isi doresc sa aiba parte de ele. Potrivit unui studiu se pare ca domeniul vanzarilor poate sa fie cu mult mai profitabil in cazul in care oamenii stiu sa isi complimenteze potentialii clienti. Este foarte important sa stiti sa intrati pe sub pielea oamenilor daca va doriti sa fiti apreciati de catre cei in jur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *