Culorile ochilor

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si daca stam bine sa ne gandim asa si este. Ochii releva de fapt pesonalitatea noastra.

Ochii sunt aceia care spun ceea ce gura nu are curaj sa spuna. Fiecare suntem inzestrati de natura cu nuante diverse: ochi albastri, ochi caprui, ochi negri, ochi verzi.

Fiecare nuanta aparte are si anumite semnificatii pe care este bine sa le cunosti.

Ochii albastri

Persoanele care sunt inzestrate cu aceste culori deosebite sunt adorabile si foarte atractive. Atat femeile cat si barbatii de bucura de un sarm deosebit. Aceste persoane sunt foarte romantice. La prima vedere nu par niste persoane foarte sociabile dar dupa ce se obisnuiesc cu anturajul in cauza devin mai calde.

Sunt mereu alaturi de tine si te sprijina atunci cand ai nevoie. Dragostea si familia sunt pe primul loc in viata acestora. Se bazeaza de obicei pe intuitie iar ca si caracter sunt mai impulsive.

De obicei trateaza lucrurile mai cu superficialitate iar uneori au de pierdut. De asemenea se spune aceste persoane sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata.

Ochii negri

Ochii negri sunt asociati curiozitatii si curajului. Nu spun nu la nimic ce le apare in cale. Urasc minciuna dar sunt foarte generosi de felul lor. Se enerveaza foarte repede si iarta foarte greu.  Radiaza mai mereu de energie.

Ochii caprui

Sunt acele persoane care nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale. De felul lor sunt organizati, incapatanati si orgoliosi, Lupta pentru cariera lor mai mereu. De obicei sunt persoane extrovertite, sincere si  foarte generoase.

Ochii verzi

Persoanele cu ochi verzi sunt niste persoane foarte pasionale. In general le place sa se joace chiar si intr-o relatie. De asemenea emana mister si sunt deosebit de senzuale. Stiu sa flirteze  cu oricine si le este foarte usor sa seduca. Lupta tot timpul ca sa isi implineasca visele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *