Cum ai putea sa il schimbi

Se intampla de foarte multe ori sa auzim femei care isi doresc sa schimbe barbatul de langa ele. Aici, ma refer la caracter pentru ca orice inceput pare a fi promitator insa lucrurile se schimba ulterior. Ce ar trebui sa faci pentru a reusi sa mentii o relatie frumoasa pentru mai multa vreme. Iata ce ar trebui sa faci:

Fiecare inceput de relatie suna promitator. In sfarsit simtim ca am intalnit partenerul idel. Linistea ne inunda tot corpul. Plutim, suntem in extaz, nimic nu ne lipseste, totul este ca de vis.

Vremea trece, apar reponsabilitati, probleme, facturi, copii, joburi, toate isi pun amprenta asupra evolutiei relatiei. Incet, incet fiecaare isi scoate coltii. Azi putin, ni se permite, maine si mai mult pentru ca ultima data ni s-a permis si tot asa, pana intr-o zi cand suntem plini si toate frustrarile si nemultumirile de revarsa. Daca la inceput era calm, acum este agitat si nervos, daca era dragut, acum este ursuz, daca era tandru, acum este respingator. Daca imi vorbea frumos, acum urla, tipa, sparge. Monstrii au pus stapanire pe el. Te intrebi o fi posedat? O fi bolnav? Sa merg a popa sa imi deschida cartea, sa imi faca niste slujbe?

Te intrebi in sinea ta „cat voi mai putea suporta asta?“.  Trebuie sa fac ceva, trebuie sa il schimb. Vreau sa fim ca la inceput. Nu vreau sa rup relatia, insa vreau sa se schimbe. Cerem de la celalalt sa se schimbe, noi suntem perfecti. Toata lumea se crede perfecta, pentru ca altfel ar trebui sa isi asume responsabilitatea. Greu sa pui mana sa faci ceva.

El face ce doreste, ce simte, ce permiti. De cate ori sa spun asta? Nu ma doare gura dar mi se pare ca o spun prea des. Or crede cei care ma citesc ca doar asta stiu sa spun sau doar asta am invatat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *