Cum faci echilibrul dintre cariera si familie

O femeie are de obicei foarte multe sarcini si trebuie sa fie dispusa sa fie mereu la dispozitia tuturor. De fapt, nu este chiar atat de usor sa fii femeie mai ales cand esti si mama, sotie sau femeie de cariera. Toate aceste lucruri pot fi adevarate provocari pentru ca femeile incearca sa fie perfect si [pt da gres in amblele domenii. Nu este deloc usor sa faci fata ambelor lucruri cu brio pentru ca uneori poti sa intri in panica si poti sa nu faci lucrurile asa cum ar trebui.

Ce trebuie sa faci pentru a reusi duce toate lucrurile la bun sfarsit? In momentul in care esti o femeie atat de activa iti doresti sa fii perfecta insa este posibil sa reusesti exact lucruri adverse. Iata ce trebuie sa faci pentru a fi o femeie pe cinste:

In momentul in care esti la serviciu trebuie sa te concentrezi cel mai mult pe sarcinile pe care le ai de facut. Daca muncesti la birou trebuie sa iti vezi exclusiv de lucrurile pe care le ai de facut si sa incerci sa ignori celelalte probleme. Nu lua cu tine problemele de acasa pentru ca risti sa faci gafe in ambele medii. De asemenea, daca ai un copil mic acasa ar trebui sa fii linistita pentru ca nu l-ai lasat singur cu siguranta, fie a ramas cu unul dintre parinti, fie e cu bona. Asadar, trebuie sa ignori toate aceste lucruri pentru ca te pot face sa o dai in bara atat ca si mama cat si ca anagajata.

In loc sa te gandesti ca iti lasi copilul acasa cu o straina, mai bine te-ai gandi ca tu poti sa mergi la serviciu si sa ii asiguri micutului tau un trai linistit. Faptul ca muncesti te face sa iti permiti sa ii cumperi copilului toate lucrurile de care are nevoie. Asadar, trebuie sa ignori diferite lucruri pentru a nu face gafe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *