Cum obtii decapajul acasa

Toate femeile isi doresc sa treaca printr-o schimbare si sa isi faca anumite modificari pentru a arata cat mai bine. Ei bine, femeile recurg la tot felul de lucruri prin care sa reuseasca sa impreisoneze. Sigur ca multe dintre noi ne gandim sa ne facem o anumita nuanta in par si mai apoi dorim sa o modificam. In momentul in care facem diferite schimbari este normal sa nu putem ajunge direct de la o culoare la alta fara ca parul sa sufere foarte multe transformari.

In acest articol vom discuta despre decolorarea parului. Exista diferite metode prin care reusim sa ne decoloram parul fara sa il expunem prea multor incercari.

Decapajul este procesul de deschidere a culorii parului cu cateva tonuri, fara a agresa firul de par asa cum se intampla in cazul decolorarii profunde. Produsele folosite au o concentratie mai mica decat decolorantul clasic, asa ca este posibil sa fie nevoie de mai multe etape de indepartare a vopselei nedorite pentru a se ajunge la culoarea luminoasa mult ravnita. Te tenteaza si pe tine sa incerci acest procedeu? Atunci, noi iti vom spune cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa te avanti in lumea blondului suprem, obtinut fara a merge la un salon de infrumusetare!

Daca te-ai decis sa iti schimbi culoarea parului in acest mod, trebuie sa achizitionezi mai intai o sticluta sau doua de apa oxigenata de la farmacie. Aceasta substanta mai poarta numele si de peroxid de hidrogen sau de perhidrol, atunci cand este diluata. In domeniul medical ea se foloseste in scopul de a curata ranile si de a incetini sangerarea.

In momentul incare ne hotaram sa facem o astfel de modificare trebuie sa avem grija ca aceasta sa fie cat mai blanda cu parul nostru. Este foarte important sa adoptam o metoda cat mai usoara pentru ca parul sa fie cat mai frumos si sa aibe un aspect cat mai placut.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *