Cum obții o programare la salon cu ajutorul aplicației Stailer?

Ok, deci să ne imaginăm: ești în pragul unei crize de nervi, deoarece cea mai bună prietenă se căsătorește în curând și te-a anunțat că vei fi una dintre domnișoarele de onoare. Iar tu mai ai la dispoziție doar câteva zile să îți cumperi o ținută de gală, sandale cu toc înalt și să îi faci o programare urgentă la coafor pentru tuns și vopsit.

Lucru care îți dă coșmaruri, deoarece ultima oară când ai făcut acest lucru te-ai ales cu părul tăiat după ideile coafezei și cu o minunată culoare portocalie deși tu ceruseși un arămiu cald, por favor. Dar se pare că cerința ta nu a ajuns cum trebuie la urechile ei, poate că era mercur retrograd sau cine știe?

Cert este că azi e ziua ta norocoasă pentru că, doar în câteva minute, poți rezolva rapid cu programarea la salon. Cauta-ti salonul pe Stailer! Știai că există aplicatia Stailer cu ajutorul căruia te poți programa la un salon de profesioniști care știu cum să se ocupe de părul tău?

Aplicația Stailer, îngerul tău păzitor

Nu este așa că te-a făcut curioasă? Dacă da, îți ia doar câteva minute să descarci din magazinul Google Play, App Store sau App Gallery și apoi să o deschizi și să o folosești spre binele tău.

Nu ai nevoie de nici un cont pentru această aplicație; afla detalii extra aici despre ea. Practic tot ceea ce trebuie să faci este să o deschizi, să completezi un formular și ea te va ghida spre salonul mai apropiat de tine sau, dacă vei fi plecată, spre un salon din orașul respectiv. Și asta nu e tot. Surprizele abia acum încep să apară: ai acces la tarifele practicate, la recenzii la cald ale clienților care au fost deja și au fost mulțumiți sau nu, plus că vezi fotografii de la procesul de înfrumusețare a podoabei capilare.

În felul acesta te lămurești instant dacă ești sau nu compatibilă cu tehnica de lucru a vreunui stilist mult lăudat. E posibil să nu îți placă unul mai celebru și să alegi unul care abia și-a listat salonul pe Stailer dar al cărui stil să fie exact ceea ce te definește pe tine.

Vei ține cont și de momentul în care ai o ferestră în timpul tău atât de prețios, dar și de programul salonului ales de tine.

Partea ți mai bună este că vei primi și un reminder pe telefon în cazul în care, prinsă cu cumpărăturile, ai uitat complet de acest lucru, căci se poate întâmpla.

Dacă din rațiuni care nu țin de tine nu poți ajunge chiar atunci, reprogramează tot online, fără telefoane și scuze. Vei face un bine cedând programarea ta inițială unui alt client.

Recomandă aplicația și prietenelor tale

Dacă ai ajuns cu bine la salon și ai fost mulțumită de rezultatul final, poți recomanda aplicația Stailer și prietenelor tale, mai ales că acum știi perfect cum stă treaba cu programarea online. De ce să nu se bucure și ele de avantajul folosirii aplicației Stailer?

Contact: support@stailer.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *