Cum sa ii gasim un loc de munca sotului

Suntem convinsi si stim destul de bine ca nu suntem intr-o perioada prea prielnica din punct de vedere economic si ca ne aflam chiar in plina criza financiara. In ziua de astazi sa iti gasesti un loc de munca este o adevarata provocare, ca sa nu mai vorbim despre un loc de munca bun, care sa ne placa si sa ne convina. De regula, oamenii merg acolo unde sunt acceptati si nu se mai gandesc daca le place sau nu meseria sau daca sunt sau nu sunt multumiti de bani.

Am tot auzit in ultima vreme cum multi dintre oameni isi pierd job-urile si sigura ca sufera o dezamagire destul de mare in acest sens. Am tot auzit femei care se plang de faptul ca sotul sau partenerul lor si-au pierdut locul de munca si bineinteles ca sunt foarte descurajati pentru ca stiu cat este de greu sa iti gasesti un alt loc.

In cazul in care te afli intr-o situatie asemanatoare, iar partenerul tau si-a pierdut locul de munca, poti sa il ajuti intr-un fel sau altul pentru a depasi situatia dificila. Iata ce trebuie sa faci:

In primul rand, dcaa iti doresti sa iti ajuti partenerul trebuie sa fii o persoana cat mai pozitiva si sa il incurajezi, Daca vei incepe sa te ingrijorezi ca nu mai aveti aceleasi venituri in familie vei agrava situatia si nu vei rezolva nimic. Incurajeaza-l ca isi va gasi un nou loc de munca daca iti doresti acest lucru.

Apoi, intreba-ti prietenii sau cunostintele despre diferite lucruri sau locuri de munca disponibile. Cu siguranta printre prietenii tai se va gasi cineva sa te ajute, si chiar daca nu se vor oferi cu un loc de munca,  merita sa pui o intrebare mai ales ca nu ai nimic de pierdut. Trebuie sa ai incredere in partenerul tau si sa il incurajezi sa isi gaseasca un alt job.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *