Zodiac

Cum vezi un sagetator

Cand vine de vorba felul fiecarei persoane de a fi, cu totii suntem diferiti, unici. Asa este natura umana, nici un om nu este identic cu celalalt, nici macar atunci cand sunt identici din punct de vedere fizic, nu vor fi niciodata la fel din punct de vedere psihic. Chiar si asa, daca e sa vorbim de zodii, fiecare zodie are o serie de caracteristici comune pe care toti cei care s-au nascut sub acest semn le impartasesc. Desi vor fi exceptii, marea lor majoritate vor reusi sa se regasesca in aceste caracteristici. Vom vorbi astazi despre caracteristicile sagetatorilor.

Sagetatorii sunt persoane destul de prietenoase. De aceea ii vei vedea mai tot timpul in locuri aglomerate cu foarte multe persoane in jur. Le place foarte mult sa fie in centrul atentiei si sa fie inconjurati de prieteni activi. Este felul lor de a se energiza. Chiar daca sunt persoane energice de felul lor, acestia au nevoie din cand in cand de persoane in jurul lor pentru a obsorbi energia si dorinta lor de viata.

De obicei sagetatorii sunt persoane care sunt destul de secretoase cand vine vorba de sentimentele lor in privinta cu alte persoane. Acestia vad de cele mai multe ori in sentimente adevarate slabiciuni, de aceea tin cu tot dinadinsul sa le ascunda. In cazul un sagetator ti se va deschide si ti va prezenta detalii intime din viata sa, ar trebui sa stii ca acesta are incredere in tine si esti o persoana speciala in viata sa.

Jucausi si copilarosi in general, aceste persoane duc un stil de viata lipsit de griji. Nu pentru ca nu ar avea griji sau lucruri care sa ii ingrijoreze, dar pentru simplul fapt ca acestia refuza sa lase lucrurile din viata sa ii influenteze prea mult. Este un fel de mecanism de aparare impotriva elementelor negative care ii incojoara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *