De ce nu ești și tu în lumea Stailer încă? Tot mai suni la salon să te programezi? De ce nu o faci online?

Stailer

Întrebări la care doar tu știi răspunsul. Poate nici nu ai auzit de Stailer, I don’t blame you in this case. Adică asta sper să fie singura explicație, altfel nu înțeleg de ce nu ți-ai face programările online. Dacă tot ai o aplicație pentru orice și-ți plătești totul online, de ce să nu fie la fel și în acest caz?

Nici Tinder-ul nu mai e ce a fost de când a apărut Stailer, fiindcă acum, boom! Azi, chiar în următoarea oră ți-ai făcut o transformare a look-ului, ți-ai luat un prieten amator de fotografie, îi dai indicații, îl bagi prin toate cotloanele, îl pui în fel și fel de poziții ciudate, contorsionându-se săracul ca să-ți facă poza aia. Singura bună dintre cele 200, care ajunge în prim plan pe rețelele de socializare, ceea ce înseamnă că faci cuceriri mai rapide ca Ștefan cel Mare. Ce să faci, arta cere sacrificii. Eu sincer când mă roagă cineva să-i fac o poză, îmi dau tot interesul și fac un catralion ca să aibă de unde alege. Nu toți au norocul să aibă un prieten ca mine, iar eu știu asta cel mai bine, fiindcă uneori când vreau o poză bună mi-aș dori să pot ieși din propriul meu corp.

Te-ai decis ca azi să frângi niște inimi? Fă-ți o programare cu Stailer

Bănuiesc că citești asta de pe un smartphone sau laptop, deci clar ești familiarizat cu tehnologia. Intră rapid pe www.stailer.ro, selectează orașul din care ești, genul tău, transformarea dorită din lista de servicii, data și ora și presto! În doar câteva minute ai obținut programarea. De Stailer se bucură momentan locuitorii din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București, însă chiar și dacă nu ești de aici, dar ești în trecere, tot îți va fi util, citeste aici alte detalii.

Dacă azi vrei să faci în ciudă cuiva cu cât de bine arăți, azi te rezolvă Stailer. Ce mai la deal la vale cu așteptatul o săptămână după un stilist? Ia du-te la unul când vrei tu și dă-i pe toți pe spate cu look-ul tău. Și așa poza aia de profil veche are like-uri numai de la mătuși, prieteni și ceva pakistanezi.

Sau de exemplu, când ai un shooting important precum un save the date sau trash the dress, de ce să te aranjezi la saloanele din orașul tău natal când o poți face în locul respectiv? Clar pleci în alt oraș fiindcă vrei fotografii inedite la vreun castel sau atracție anume, deci de ce să ți se scurgă machiajul sau să ți se pleoștească părul până ajungi acolo? Nu mai bine găsești saloanele în timpul călătoriei și ți le faci proaspete acolo, după care mergeți să faceți pozele?

Once you go Stailer, you’ll never go back

Vei observa cât de ușor va fi de acum să obții programări. Apropo, platforma este gratuită pentru oricine îndrăznește să o utilizeze. Nu trebuie să ai studii Harvard sau să fii vreun nerd ca să știi cum funcționează. Nu ai nevoie musai de cont să îți faci programări rapide, însă acesta are mai multe beneficii. Cu ajutorul său ai acces către o agendă virtuală unde poți să îți gestionezi când vrei programările făcute. Poți chiar și anula tot de acolo în caz de intervine ceva și nu mai poți ajunge la salon. Fără vreo taxă cerută, fără să dai telefoane ce te pun într-o situație awkward.

De acolo poți chiar să-ți setezi remindere ca să știi când să ajungi la salon. Nu te teme, nu e început de demență dacă pur și simplu uiți lucruri. We’ve all been there, relax.

Fii și tu în pas cu lumea modernă ce-și face programările la salon online cu Stailer. Pentru alte informații în legătură cu platforma poți scrie echipei la support@stailer sau ia parte la live-urile de pe site.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *