Designerii prefera dantela

Cand merg la un anumit eveniment toate femeile doresc sa arate foarte bine si sa fie considerate atractia serii. Acest lucru nu este destul de greu de realizat mai ales ca astazi pe piata exista o multime de modele de vestimentatii care se pot plia pe nevoia si preferinta fiecarei persoane.

Unor femei le place sa poarte rochii simple cu accesorii mari, altele doresc sa poarte rochii lungi sau scurte sau din dantela. Preferintele variaza de la om la om si cu siguranta nu exista femeie care sa isi doreasca sa se afiseze la un eveniment cu o rochie identica cu a altei persoane invitatate la eveniment.

Tocmai din acest motiv trebuie sa avem grija in ceea ce priveste locul din care ne achizitionam o rochie. Putem sa ne confruntam cu surpriza de a fi la evenimentul acela imbracata la fel ca si o alta invitata. Tocmai din acest motiv exista acei designeri care iti vor face o rochie conform gusturilor tale  si marimei tale. Mai mult, un designer stie ce trebuie sa porti pentru ca se pricepe foarte bine la tendinte.

In acest sezon, dantela este fara nici o indoiala una dintre cele mai sexy materiale ale sezonului dar si un must have pentru toate femeile. O rochie facuta din dantela si purtata la momentul oportun este cu adevarat schimbarea care te poate transforma dintr-o femeie banala intr-o adevarata diva. Ideal este sa porti exact textura care te avantajeaza.

Toturile de ivoar, nude, rosi si albastru dar si dantela alba sau cea neagra fac parte din tendintele acestui an. Este important ca materialul sa fie unul plin si frumos pentru ca altminteri nu veti crea decat impresia unui look ieftin si kitschos.

Dantela neagra este cea care va poate transforma intr-o persoana foarte atractiva si care poate foarte usor sa atraga toata atentia asupra ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *