Destinatii pentru vacanta-locuri uitate de lume

Traim intr-o lume a agitatiei, a stresului, a vitezei, e evoluarii continue. Cu siguranta, multi dintre voi s-au saturat deja sa vada aceleasi locuri, s-au saturat de praful de strazi sau de traficul infernal din fiecare dimineata.

Pentru a ne incarca bateriile avem nevoie de o vacanta insa nu stim ce sa alegem mai ales ca vrem sa evitam inghesuiala si agitatia. Tocmai din acest motiv, m-am gandit sa va sugerez cateva destinatii, uitate de lume, de o frumusete nemaivazuta. Iata care sunt acestea:

Lord Howe Island

Aceasta destinatie este o insula care se gaseste in mijlocul oceanului la care se ajunge parcurgand o distanta de 2 ore cu avionul de hidroavionul din Sidney. Aceasta insula vulcanica este inconjurata de lagune si pesti exotici. Tin sa evidentiez ca acesti pesti pot fi hraniti cu mana de catre oamenii de pe Plaja lui Ned iar drumul poate fi strabatut cu bicicleta fara sa va mai intalniti cu stres sau galagie. Este o destinatie extrem de linistita care va va ajuta cu siguranta sa va incarcati bateriile si sa va face sa trexce prin momente de neuitat. Este o destinatie unica, splendida pe care ar trebui sa o vedeti. In plus, pe aceasta insula exista 18 unitati de cazare iar pretul mediu pentru o camera dubla este de 170 de dolari.

Saint-Sauvant

Este unul dintre cele mai frumoase sate ale Frantei si este o localitate care are aspect medieval din secolul XVI. Acest sat adaposteste 517 oameni si are doar 4 strazi si un hotel Hotel des Francs Garcons. De asemenea, hotelul are aspect medieval si este dotat atat la itnerior cat si la exterior cu dotari rafinate. Mai mult, acest sat este recunoscut ca fiind patria coniacului si cu siguranta veti reusi sa va relaxati complet in aceasta destinatie. Doar simplele strazi sunt cele care creaza unicitatea, insa nu trebuie sa ezitati sa vizitati acest loc minunat uitat de lume.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *