Echilibrul animal de companie-copii

Astazi vom vorbi despre felul in care trebuie sa procedam in momentul in care avem un patruped pe care il iubim si mai apare si un bebelus. Stim ca animalele pot fi foarte periculoase pentru copilasi. Ele nu au ratiune si nu putem sa stim cum pot avea anumite reactii care sa ne dea batai mari de cap. Din acest motiv va voi povesti o poveste reala despre o familie care a reusit sa creasca patrupezi dar si copii.

Doi tineri, indragostiti, facuse nunta la un moment dat. Amandoi erau innebuniti dupa animale si cresteau foarte multe pisici si catei. De fiecare data cand gaseau pe strada un animal parasit ei il aduceau acasa. Neplacerea a fost de partea lor atunci cand au afla ca nu pot avea copii. S-au chinuit timp de aproximativ 8 ani pentru a reusi sa faca un copil insa doarta nu era de partea lor. Probabil aceasta era unul dintre motivele pentru care iubeau atat de mult animalele. Renuntase la speranta de a mai avea un copil pentru ca considerau acest lucru imposibil si prea frumos ca sa se mai poate intampla vreodata. Mai mult decat atat iubirea lor se rasfrangea toata asupra animalelor considerandu-le „copii lor”.

Nu mai credeau ca vor mai fi parinti vreodata si aveau foarte multe animale pe care le cresteau (catei si pisici). Intr-o frumoasa zi, dupa multa vreme de asteptare cei doi au primit o veste foarte mare, importanta si care i-au facut cei mai fericiti oameni. Urmau sa devina parinti a trei copii. Da! Ea tocmai ramasese insarcinata cu tripleti. Sigur, nu putea sa renunte la catei acum ca aveau copii pentru ca acestia le-a fost aproape atata timp cat a aasteptat vestea cea mare. Ei bine, au creat locuri speciale pentru catei si a tnut si patrupedele in timp ce au crescut copii. Sunt o familie numeroasa si extrem de fericita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *