cupluri fericite

Femeile inteleg limbajul corpului unui barbat

Femeile sunt cunoscute a avea un al saselea simt, insa si-l adapteaza atunci cand vine vorba despre o relatie. Femeile observa si analizeaza toate detaliile mici ale unei persoane, detalii care includ si limbajul corpului de la partenerii de viata.

Asa ca, in mare parte, acestea sunt constiente de simpatia pentru partener, cum stiu la fel de bine sa observe lucruri pe care nu le stiau. Odata ce o femeie observa ceva suspect, incepe sa fie deranjata, desi nu poate exprima ce simte sau ce gandeste. Si chiar si atunci cand o femeie suspecteaza ceva, ea va fi foarte suparata atunci cand partenerul de langa ea nu va exprima, infirma sau afirma predictiile.

Atunci cand partenerul ramane la birou peste program sau este la o intalnire de afaceri si ea nu stie exact locul unde el este, tinde sa se exprime si sa isi faca fel si fel de fantezii. Cel mai mult femeile urasc sa fie mintite. Totul la ele se bazeaza pe incredere, respect si confidentialitate.

Uneori limbajul corpului unui barbat poate sublinia sau poate conduce catre interpretari gresite, care in cele din urma necesita o explicatie. De exemplu, privirea pierduta, bratele incrucisate sau un anume tic nervos pot conduce catre un secret ascuns.

Pentru a compensa unele din actiunile sale, un barbat tinde sa isi surprinda iubita cu mici cadouri si mici detalii, pentru a-i arata aprecierea si multumirea. Simtul femeii consta in verificarea atenta a privirii, a miscarilor si gesturilor unui barbat. Daca ochii acestuia sunt luminosi, ea intelege ca acesta se simte bine, ca este impacat cu relatia sau cu o anume situatie. De altfel, nervozitatea este simtita si femeia considera ca cea mai buna rezolvare pentru multe lucruri este comunicarea. Ea isi doreste sa ajute si sa remedieze orice neintelegere o poate analiza si observa din comportamentul unui barbat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *