Afla ce ai gresit cand ti-ai ingrijit tenul in aceasta iarna

Suntem in plin sezon rece si este normal sa avem grija mai mult de tenul si de pielea noastra. Frigul, gerul si vantul ne afecteaza foarte mult. tocmai din acest motiv trebuie sa avem grija sa facem astfel incat sa acordam o importanta mai mare ingrijirii. In continuare, va voi prezenta cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti in sezonul rece dar si cateva lucruri pe care le gresiti in momentul in care va ingrijiti:

In primul rand, acum ca este foartee frig este timpul sa ai grija sa restrictionezi dusurile undeva la 5-10 minute. Daca pana acum stateai mult mai mult sub dus, de acum va trebui sa scurtezi perioada, sa stai doar cateva minute si mai apoi sa aplici o crema imediat dupa ce ai iesit. Astfel, iti vei proteja pielea.

De asemenea, acum, in sezonul rece nu mai poti folosesti aceleasi produse de machiaj cum foloseai si vara. Acum, va trebui sa folosesti un fond de ten cu protectie. De asemenea, pentru a evita curgerea eyelinerului din cauza vantului de afara trebuie sa incerci sa folosesti unul pe baza de silicon in locul celor care au la baza ceara. Siliconul este rezistent la apa si te va ajuta sa iti mentii machiajul o perioada mult mai lunga.

Un alt lucru pe care nu trebuie sa il ignori este ingrijirea buzelor. Probabil ca stii ca buzele au nevoie de o ingrijire mai speciala. In perioada frigului si a iernii este absolut necesar sa ne hidratam buzele pentru ca altminteri vor crapa.

Totusi, foarte multe persoane cred ca daca vor aplica foarte mult balsam de buze vor preveni craparea buzelor. Ei bine, sub nicio forma acest lucru nu este adevarat, pentru ca ingredientele si uleiurile din balsamurile pentru buze le acopera formand o pelicula artificiala.

Buzele trebuie sa sa fie hidratate si pentru asta poti sa folosesti un balsam cu unt de shea, de cacao sau alte uleiuri naturale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *