Gesturi de iubire

Barbatii nu se exteriorizeaza la fel ca si femeile si de cele mai multe ori nu spun ceea ce simt. Sigur ca ne-am dori sa stim ce gandeste barbatul de langa noi si ce anume simte pentru noi. De foarte multe ori ne gandim destul de mult la ce simte barbatul pentru noi si nu reusim sa ne dam seama deoarece este foarte zgarcit in ceea ce priveste vorbele.

Oricat de mult ti-ai dori sa iti vorbeasca si sa iti marturiseasca cu sicneritate despre tot ceea ce simte, va fi foarte greu si aproape imposibil. Exista totusi cateva gesturi care ii tradeaza iubirea si care spun foarte multe despre sentimentele pe care le are partenerul pentru tine:

Sarutul

Daca vezi ca partenerul tau inca te mai saruta apasat si indelung chiar si dupa o perioada destul de relatie inseamna c ainca mai exista iubire. Mai mult, in momentul in care barbatul te iubeste va ramane uneori cu privirea lt ine macar pentru cateva secunde. Acest lucru ii tradeaza iubirea profunda.

Prietenii lui

Daca observi ca toti prietenii lui sunt grijulii si fac astfel incat sa se comporte cat mai delicat si mai frumos cu tine inseamna ca ei stiu cat esti de importanta pentru iubitul tau. Astfel, partenerul tau stie si si-a impus punctul de vedere in ceea ce te priveste. daca vezi aceste semnale inseamna  ca iubitul tau, fie el si proaspat nu isi doreste doar o relatie sexuala cu tine.

Cum te asculta

De asemene,a in momentul in care iubesti o persoana ii asculti absolut toate lucrurile pe care ti le spune si le si pui la suflet. Astfel, persoanele care asculta toate detaliile pe care le spune partenerul sunt cu adevarat interesate de acea persoane. Daca vezi ca partenerul este intelegator si se comporta cu tine itnr-un anumit mod inseamna ca tine la tine si ca ar face multe sacrificii pentru relatia voastra.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *