Greseli frecvente in materie de make-up

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa fie cat mai frumoasa si sa iasa cat mai tare in evidenta. Indiferent de clasa sociala si de varsta o femeie trebuie sa fie frumoasa, ingrijita si sa isi evidentieze cat mai mult calitatile. De multe ori femeile fac greseli atunci can disi doresc sa fie frumoase si in loc sa ajunga la un efect minunat, ele ajung la un efect nedorit.

In continuare, voi prezenta in mare, o serie de greseli pe care femeile le fac si care le distrug aspectul fizic fara sa isi dea seama. Iata care sunt aceste greseli:

In primul rand, multe femei folosesc foarte mult produs. Ma refer la faptul ca daca au anumite probleme la nivelul tenului, foarte multe femei ca folosind foarte mult fond de ten vor reusi sa acopere in totalitate imperfectiunile. Ei bine, acest lucru este cat se poate de gresit. Daca veti folosi prea mult produs acesta se va sterge iar machiajul se va deteriora. Nu folositi prea mult produs.

Fondul de ten este iar o problema pentru multe dintre femei. Stim cu totii ca un ten bronzat arata mult mai bine, este mai stralucitor si mai sanatos decat unul nebronzat. Nu uita insa ca faptul ca iti iei un fond de ten cu doua nuante mai inchis nu inseamna nicicum ca vei arata a fi bronzata. Fondul de ten trebuie sa fie in nuanta cat mai apropiata de tenul dvs pentru ca sa nu aiba aspectul unei masti. Mai mult, este foarte important sa il intinzi foarte bine pe toata fata si pe decolteu.

Sprancenele sunt si ele foarte importante. Multe femei fac greseala de a se pensa foarte des iar acest lucru nu le face prea bine. Este important sa ai grija in momentul in care iti dai o forma la sprancene. Recomand sa mergeti la un salon pentru a va contura o forma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *