Idei de cadouri pentru micul nou nascut crestinat

Cadourile sunt un prilej de a arata onorabil cat de mult tii la o persoana, de a arata respect si o forma de a recompensa chiar si pentru bucuria de a fi invitat la un eveniment. Fie vorba de o zi onomastica, fie vorba de un botez sau cine stie ce tip de eveniment se cere de la sine un cadou. Doar ca iti vei dori sa fie unul inspirat si total aparte de cei care vor fi de asemenea invitati.

Idei de cadouri pentru botez

Cand vine vorba de un botez, de crestinarea unui nou nascut ideile de cadou ce se potrivesc sunt multiple. Iata cateva dintre acestea:

  • O echipa de ursitoare botez Bucuresti. Un cadou atat pentru parinti cat si pentru copil, avand in vedere ca cel mic nu stie ce i se intampla. Astfel de personaje la o petrecere de botez aduc vorbe bune, un scenariu ca al unei piese de teatru. Vorbesc de bine, de urari care sa aduca numai bine celui mic. Doar ca daca iti doresti un astfel de cadou ar trebui sa iti exprimi intentia in fata parintilor pentru ca un astfel de moment se consuma in timpul petrecerii de dupa crestinare deci e nevoie de ceva planificare.
  • Lucruri ce raman o amintire. Sunt unii care prefera sa imbine doua elemente si anume partea religioasa, de incarcatura in acest sens si ceea ce tine de cadoul in sine. O icoana cu metal pretios, din argint de ce nu poate fi o idee buna. Incearca de asemenea categoria de accesorii pentru copil, de la cercei pentru fetite si pana la bratari pentru baieti, din aur.
  • O sedinta foto. Chiar daca parintii oraganizeaza acest eveniment cat sa includa si prezenta unui fotograf si cameraman sedinta foto poate fi realizata si un alt cadru si cu alta ocazie, dupa acest moment. Este o completare pentru ceea ce inseamna albumul ce se poate realiza pentru cel mic.
  • Lucruri utile. De la lenjeria de pat ce se personalizeaza si pana la obiectele de tip hand made fiecare are o preferinta proprie. Tine si de gusturi, de destinatar de ce nu insa si de buget.

Exista numeroase optiuni si idei despre ce este potrivit a se oferi unui copil ca si cadou pentru momentul crestinarii. Daca nu poti vorbi deschis cu parintii care iti indica anumite obiecte de care ar avea nevoie mergi pe instinct. Conteaza in orice caz sa fie vorba de o buna intentie si de o alegere cu bun gust.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *