Încearcă Stailer! Iată 3 motive pentru care să faci asta!

Pe principiu de ce să schimbi ceva ce funcționează, când vine vorba de programările efectuate la salon se întâmplă să pierzi timp prețios, doar căutând. Acum poți folosi Stailer, o platformă și implicit aplicație dedicată programărilor la salon. Iată și de ce ai dori să alegi această metodă!

Stailer – acces gratuit la lista de saloane și hairstyliști din orașe diverse

Pentru programare la salon incearca Stailer, la orice oră din zi sau din noapte. Poți face asta dintr-o simplă navigare online. Stailer este prezent în 41 de orașe ale țării. Ușor de accesat și gratuit, oferă tuturor celor interesați acces la lista de saloane de hair and beauty. 

Să folosești Stailer este atât de ușor. Sunt două modalități, una dintre acestea presupune să accesezi platforma. În acest caz nu ai nevoie de cont de utilizator. A doua cale este cea a contului creat în aplicația Stailer. Aceasta poate fi descărcată gratuit, simplu și rapid, din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Detalii suplimentare vezi aici.

3 motive să folosești Stailer

1. Programează-te mai rapid la salon

Fără să fie necesar să suni la salon, să aștepți până când acesta se deschide, fără să fie nevoie să îți faci un plan special în funcție de nevoia de a te programa la salon. Chiar dacă este noaptea târziu sau dimineața la prima oră, nu te condiționa de aceste aspecte. Poți să te programezi oricând la unul din saloanele din orașul tău, dintre cele înscrise în această platformă.

Nu avem timp de pierdut. Timpul este prețios, așadar bucură-te de rapiditate, cu Stailer.

2. Caută saloane noi sau hairstylisti la care îți dorești să ajungi

Apar saloane și nu poți să ții pasul cu toate. Însă ești sceptic în ceea ce privește calitatea serviciilor! Află din cadrul platformei sau aplicație Stailer ce părere au clienții care au încercat serviciile dintr-un salon. Ai la îndemână recenzii, fotografii, prețul afișat, precum și timpul estimativ pe care îl vei petrece la salon pentru serviciul dorit.

Sunt hairstyliști bine cotați care au agenda plină și este destul de greu să găsești un loc liber pe lista lor? Caută rapid și eficient, prin Stailer și sporește-ți șansele să îți faci programarea mult dorită.

3. Programează-te gratuit, rapid, poate chiar în aceeași zi

Sună imposibil să găsești un loc liber la salon chiar în aceeași zi? Ei bine Stailer îți oferă această posibilitate. Poți căuta în funcție de oraș, tip de serviciu și cui se adresează și filtrul activ îți afișează doar saloanele disponibile. Poate fi un loc liber și în următoarele ore sau în orice caz ține cont în mod special de programul tău, nu de cel al saloanelor.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Stailer merită să facă parte din viața ta și chiar din lista aplicațiilor din telefonul tău. Descoperă mai multe detalii despre această platformă, din pagina oficială. Sau mai bine încearcă și tu, testează și te vei convinge dacă Stailer îți este sau nu de ajutor.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *