Intretinerea zambetului si radiografia dentara

Zambetul este foarte important si ar trebuie sa fie pentru fiecare dintre noi deoarece poate spune foarte multe lucruri despre noi. Tocmai din acest motiv trebuie sa avem grija de dantura, sa aplicam o igiena corespunzatoare si sa avem grija de ea.

Sigur, am putea spune ca durerile de dinti sunt chiar foarte neplacute daca problema este ajunsa intr-un stadiu neplacut. Astfel, in cazul in care avem o infectie si ne prezentam la medicul stomatolog tarziu este posibil sa ne doara pentru ca bineinteles, anestezia nu isi poate face efectul.

Exista o clinica extrem de buna care are toate ramurile care tin de afectiunile dentare. Astfel, targovistedentalcenter.ro este una dintre cele mai bune clinici din tara de stomatologie fiind foarte renumita datorita profesionalismului si aparaturii performante cu care se lucreaza. Personalul, este si el unul profesional si lucreaza in perfecta igiena si curatenie.

Radiologia dentara este doar una dintre specialitatile acestei clinici insa este unul dintre punctele forte. Inainte sa se inceapa un implant dentar, pecientul se supune unor „examene” necesare, precum radiografia dentara care scaneaza structura dintilor.

In timpul vonsultatiei, medicul dentist va cere cu siguranta rezultatele rediografiei pentru a sti ceea ce are de facut.

Aceste radiatii panoramice dentare ofera o imagine a intregului maxilar, medicul patand urmari partea de sus si partea de jos. Instrumentul cu care se realizeaza radiografie este foarte util deoarece poate reda un prim indiciu a unui implant sau a anumitor boli pe care le poate avea pacientul.

Radiografia poate dezvalui daca pacientul are infectie, fractura, boala parodontala a dintilor sau alte afectiuni. Acest cabinet specializat de stomatologie este echipat cu toate dispozitivele pentru a putea realiza toate aceste examene.

Radiografia dentara nu manifesta durere si este foarte rapida. Pacientul trebuie sa isi plaseze capul intr-un dispozitiv fiind mentinut in barbie si in frunte.

Se plaseaza o bucata de plastic intre dinti care are rolul de a mentine falcile usor departate dupa care imobilitatea trebuie sa fie mentinuta in jur de 10 sexunde.

Aparatul actioneaza cu raze X si este sustinuta de o securitate sociala.Astfel, toate radiografiile sunt prioritare pacientului deoarece ele hotarasc ceea ce trebuie sa faca medicul. Un medic nu poate sa actioneze asupra danturii daca nu are o idee foarte clara despre ceea ce se afla la nivelul dintilor dvs.

Nu ezistati sa va intrebati medicul despre ceea ce aveti de lamurit. El va sti exact care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru rezultate bune.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *