www.invitatiedenunta.ro

Invitația la nunta ta – de ce trebuie să ții cont

În câteva luni urmează una dintre cele mai importante zile din viața ta. Deși ai totul plănuit, încă nu știi cum vor arăta invitațiile la nuntă? Știi deja că, în funcție de ele, invitații își vor crea o imagine în minte a evenimentului care urmează. Astfel, dorești să le transmiți cât mai multe sentimente plăcute și să îi convingi să te onoreze prin prezența lor! Din acest motiv, alegerea invitației perfecte este una extrem de dificilă. Dacă vor fi încântați sau surprinși de invitații, mai mult ca sigur că vor veni, iar cei neimpresionați este posibil să nu răspundă pozitiv.
Știu sigur că îți dorești nunta perfectă, însă nunta perfectă începe cu nimic altceva decât invitația perfectă! Astfel, poți continua să citești rândurile de mai jos în care îți prezint un mini-ghid cu cei mai importanți factori de care să ții cont atunci când pregătești invitațiile pentru nunta ta.

  • Începe din timp

E important să le oferi invitaților șansa să își elibereze programul în perioada nunții tale. Este acceptabil ca ei să afle data cu 9-10 luni înainte de ceremonie. Plus, printarea invitațiilor poate lua câteva săptămâni bune – sau mai mult, în funcție de calitatea și modelul ales. Apoi, când invitațiile vor fi gata, va lua cel puțin 2-3 luni ca toți destinatarii să le primească! Ar trebui să te asiguri că toate scrisorile au fost livrate, iar dacă nu, să ai mereu șansa să trimiți sau să dăruiești o înlocuitoare.

  • Care este stilul nunții tale?

Dincolo de locație, dată și oră, grafica invitației tale denotă tipul de nuntă pe care ți-o dorești. Vrei să fie o nuntă formală și elegantă? Atunci trebuie să alegi niște invitatii nunta elegante. Dacă e nonconformistă, relaxată, modernă sau are o tematică anume pe care vrei ca cei invitați de tine să o respecte, aceasta trebuie exprimată în invitații.

Apoi, gândește-te ce culori îți plac și pe care intenționezi să le folosești în amenajarea salonului. E de preferat ca tema și culorile să fie în aceleași nuanțe cu invitațiile. În acest fel, vor fi legate între ele prin culori și nu vor fi două lucruri total diferite.

  • Asigură-te că este ușor de citit

Textul este un factor extrem de important! Informația pe care o distribui în invitație este principalul motiv pentru care o realizezi! E bine să existe un contrast între foaie și text, în acest fel îl faci lizibil. Drept urmare, culorile și fontul folosite sunt factorii fundamentali ai invitației. Dincolo de frumusețea graficii, e mai importantă transmiterea eficientă a mesajului. Degeaba invitatul se bucură de o invitație frumoasă, dacă nu poate citi să vadă despre ce este vorba în ea.

De altfel, nu aglomera invitația mai mult decât este necesar. Ai nevoie de data și ora la care are loc ceremonia, viitorii soți, cine organizează petrecerea și alte informații de acest gen. În rest, orice alt text nu va face decât să îngreuneze lizibilitatea textului.

În cazul în care te-ai decis cum să arate invitația ta, poți căuta și un consilier de nuntă care să te ajute cu pregătirile. De asemenea, acesta te poate ajuta cu sfaturi sau alte informații utile despre lucruri pe care trebuie să le ai în vedere.

Dacă încă ești în căutarea unui model de invitație, poți căuta la adresa www.invitatiedenunta.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *