Keira Knightley

Keira Knightley vrea sa fie vazuta asa cum e ea

Cand te gandesti la proteste, primele lucruri care iti vin in minte sunt pancarde tinute in mana de oameni dintr-o multime, care fredoneaza un refren intr-una. In mod normal, nu te-ai fi gandit ca o imagine topless a unei celebritati ar putea da nastere unui protest. Ei bine, actrita celebra Keira Knightley a reusit sa faca acest lucru multumita sedintei foto pentru revista Interview. Aceasta a poza topless pentru revista cu conditia ca cei de la Interview sa nu modifice sanii vedetei in fotografiile finale- un lucru care se intampla de obicei in fotografiile lui Knightley in mod constant.

Nu numai ca actrita isi ia apararea in fata acestor modificari fara sens din fotografii, ci de asemenea, adreseaza unele cuvinte puternice care ii sustin actiunea.

„De prea multe ori imaginea corpului meu a fost manipulata din foarte multe motive, indiferent ca sunt fotografii facute de paparazzi sau ca sunt postere de film”- declara actrita. „Sedinta foto pe care am realizat-o pentru revista Interview a fost una din acelea in care am spus: OK, sunt de acord sa pozez topless, atata timp cat cei din productie nu fac modificari si nici nu imi retuseaza imaginea. Este foarte important sa spun ca nu are nicio importanta forma pe care o ai.”

Fara Photoshop

Aceasta devine o problema personala pentru actrita- in definitiv, isi doreste sa se arate lumii asa cum este ea in viata sa reala si nu vrea ca sanii ei sa fie photoshopati de fiecare data. Cu toate acestea Keira recunoaste cum influenta imaginii sale reflecta anumite retusuri digitale si faptul ca o multime de femei sufera de pe urma acestui lucru. „Cred ca trupul femeilor este un camp de lupta iar fotografia poarta o mare parte din vina. Societatea in care traim este una fotografica si devine foarte dificil ca oamenii sa vada mai multe feluri de forme.”

Keira Knightley are dreptate. Suntem inundati de imagini digitale modificate ale femeilor iar acest lucru devine un mod ridicol prin care se atrage atentia femeilor asupra aspectului pe care ar trebui sa il aiba.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *