Lucrurile care ne imbatranesc

Toate femeile si-ar dori sa sfideze trecerea timpului si sa faca astfel incat sa mascheze semnele trecerii timpului. Sigur ca nu este deloc usor sa faci acest lucru insa nu este njci imposibil sa reusesti sa arati mai tanara.

De l;a o anumita varsta, femeile incep sa se neglijeze si considera ca nu este nevoie sa arate intr-un anumit fel deoarece au deja o varsta iar a fi cocheta nu mai este printre prioritatile lor. Ei bine, in ziua de astazi, exista multe modalitati prin care am putea sa aratam ca parem mai tinere cu 10 ani. Iata ce trebuie sa faci:

Machiaj

Cu siguranta machiajul nu te va ajuta sa scapi de riduri insa poti sa evidentiezi alte trasaturi care sunt mai frumoase. Machiajul nu mascheaza ridurile. Insa cateva interventii simple pot da frumusete tenului, stralucire ochilor si fac buzele sa para mai pline. Pielea, in special cea varstnica, are nevoie de umiditate. Putem stimula regenerarea celulelor din interior, band multa apa, si din exterior, aplicand creme nutritive. Un rol important il are si curatarea pielii.

Coafura

Este foarte important cum va purtati parul. Daca va doriti sa aratati mai tanara trebuie s afaceti astfel incat sa aveti o coafura mai potrivita. Din momentul in care aveti par alb, ar trebui sa renuntati la parul lung. Nu mai este elegant sa aveti parul lung, ci faptul ca il purtati scurt va va intineri considerabil. Asadar, puteti sa apelati la diferite trucuri care sa va ajute sa aratati mai bine, de exemplu, o tunsoare lejera sugereaza un stil de viata modern si da impresia de degajare tinereasca. Asadar, nu tapati si nu imbacsiti parul cu spray.

Asadar, mai trebuie sa aveti un stil de viata mai sanatos. Daca veti fi mai mereu stresata, nu va alimentati corespunzator, De asemenea, odihna este foarte importanta si daca vreti sa aratati mai tanara trebuie sa tineti cont de aceste conditii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *