Mituri ce va pot distruge relatia de cuplu

Nu trebuie sa crezi chir tot ce auzi despre relatiile de cuplu sau sa crezi ca acele lucruri ti se potrivesc si tie. Exsista acteva mituri care iti pot distruge relatia de cuplu daca ajungi sa te iei dupa ele.

Primul mit celebru este acela ca daca va iubiti cu adevarat pasiunea nu se va stinge niciodata. Total gresit. Orice relatie are faze mai bune si mai proaste. Astfel si pasiunea este, poate fi intensa la inceput iar pe parcurs sa se stinga. Daca nu o intretii deloc se stinge cu totul si greu o mai aprinzi.

Indiferent cata iubire va purtati unul altuia momentele de moleseala si montonie nu fac tocmai bine. Un alt mit este si acela ca gelozia inseamna iubire adevarata. Gresit. Mai degraba putem spune ca gelozia reprezinta faptul ca tu nu ai incredere in primul rand in propria persoana si in relatia ta de cuplu.

Aici poti vorbi doar de o atractie fizica, iar partenerul poate fi gelos, dar nicidecum de iubire adevarata. Daca unul din voi are probleme cu increderea cel mai bine este sa va sprijiniti unul pe celalalt.

Un alt mit este si acela ca atunci cand va iubiti simtiti ce are nevoie si celalat. Da de unde o asemenea minune? Doar nu aveti puteri magice. Sa ne imaginam ce usoare ar fi relatiile dar si plictisitoare. Este importanta comunicarea pentru ca relatia voastra sa mearga cat mai bine si sa fie cat mai frumoasa.

De asemenea se spune ca certurile distrug relatiile. Orice cuplu indiferent cat de longeviv este trece prin certuri. Important este sa stiti amandoi sa treceti cu brio peste ele. Cu cat rezistati mai mult in fata certurilor cu atat demonstarti ca aveti o relatie mai puternica. Comunicarea este cheia esenntiala pentru ca toate lucrurile sa mearga bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *