citesc o carte

Modalitati amuzante de a te deconecta de la telefonul mobil

Cine nu isi doreste sa stea linistit fara telefon si cateva ore? Probabil este o intrebare retorica, incat cel mai bun raspuns este sa gasesc singur solutii care sa ma faca sa stau cat mai departe de telefon, cel putin o zi intreaga.

Ce pot face intr-o zi fara telefonul mobil?

Pot sa imi iau un pui de somn, fara ca vreo alarma sa ma trezeasca. La fel de bine pot sa ma gandesc cum sa ascund telefonul, incat sa nu ii dau importanta in urmatoarele ore.

Pot alege sa citesc cartea mea preferata, desi momentan inca nu am una. Citesc tot ceea ce mi se lipeste de mana si mi se pare captivant. Ce este drept, cartile sunt cu mult mai interesante decat filmele si in principiu te tin mult mai concentrat in actiune si in povestire. Voi mai tineti minte care erau cartile preferate cu povesti din copilarie? Incercati sa vi le amintiti si rasfoiti-le din nou.

Petrec timp cu animalul meu de companie. Eu am un catel. Indiferent de animalul tau de companie poti oricand opta sa ii faci o baie, sa te joci cu el si sa il scoti la plimbare. In cazul in care ai animale de companie care stau in colivie, acvariu este bine sa schimbi si sa cureti recipientele in care stau cat mai des.

Bineinteles ca nu uit nici de maiestria culinara. Pot oricand sa ma dau maestru in bucatarie si sa imi pregatesc ceva delicios. Pot invita si niste prieteni sa ma ajute si sa imi dea note. In felul acesta voi fi concurent la propria mea emisiune culinara.

Fac curatenie in apartament. Imi place ca musafirii mei sa fie primiti in curat, in spatii aerisite si bine curatate. Este important ca fiecare locuinta sa fie curata.

Si pentru ca handmade-ul meu nu este un punct forte, nu am de gand sa incerc aceasta activitate, insa daca esti fata oricand poti sa iti confectionezi bijuterii si alte accesorii din materiale reutilizate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *