Motive sa vizitam Brasovul

Fara doar si poate, alaturi de Sibiu, Brasovul este si el unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii. El merita sa fie vizitat datorita frumusetii, curateniei, ospitalitatii si istoricului cu care s-a remarcat deja.

Brasovul este un superb care merita sa fie vizitat si pe care vi-l recomand din suflet. Cum am putea sa incepem o vizita?

In primul rand, trebuie sa inceapa cu centrul istoric. Faci o plimbare pe Strada Republicii si vei putea sa admiri cele mai frumoase cladiri impreuna cu arhitectura lor dupa care poti sa ajungi in Piata Sfatului. Cu siguranta veti ramane impresionati in momentul in care veti observa toate detaliile atat de frumoase ale acestui oras.

La Casa Sfatului veti gasi Muzeul Judetean de Istorie si Biserica Adormirea Maicii Domnului.

Biserica Neagra

Este cel mai important simbol al orasului fiind si de o frumusete debordanta. Aici se ajunge imediat din Piata Sfatului si va veti putea bucura de o frumusete rar intalnita.

Strada Sforii. Ati auzit despre ea? Este vorba despre o strada pe care nu se poate intra decat cate 2 oameni deodata. Se pare ca aceasta strada este cea mai utila pompierilor in cazul interventiilor.

Daca iti doresti sa ai niste amintiri superbe cu orasul Brasov trebuie sa mergi numaidecat la Turnul Negru. Aici veti putea sa faceti fotografii cu cele 4 turnuri ale cetatii Brasovului. Acest turn este negru din cauza faptului ca a fost trasnit iar acest lucru l-a innegrit.

Fara doar si poate, trebuie sa vizitati acest oras. Sigur ca nu am putut ilusta toate obiectivele sau poate chiar cele mai frumoase locuri din Brasov insa as avea nevoie de foarte mult spatiu pentru a reusi sa povestesc despre toate lucrurile frumoase care se intampla si care se afla in acest oras.

Orasul merita s afie vizitat si cu siguranta ca nu veti regreta alegerea facuta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *