Noul Corvette SC627

Sunt multe companii in industira auto care se ocupa de modificarea automobilelor stock. IN aceasta idee masinile sunt echipate cu sisteme sau chiar motore diferite pentru a le imbunatati performanta.

O astfel de companie specializata in modificarea masinilor stock, este Callaway. Callaway este o companie care a modifica de-a lungul timpului multe modele de masini americane, insa a avut in special o atractie catre Corvette.

Ultima creatie a celor de la Callaway vine sub forma lui Chevrolet Corvette SC 627. Masina vine cu un sistem revolutionar de supraalimentare a motorului care pune mai multa putere la dispozitia soferului.

Trecand la partea cu adevarat importanta si care va face orice sofer sa zambeasca; masina vine cu un motor V8 cu o capacitate de 6.2 litri. Prin montarea turbinei motorul ajunge sa dezvolte nici mai mult nici mai putin de 627 de cai putere, dar probabil v-ati dat seama dea asta din numele masinii. Cifra cuplului realizat de masina este la fel de impresionant, dezvoltand un cuplu de 610 Nm.

Turbina de 2.3 litri vine cu un sistem revolutionar de racire care este capabil sa mentina temperaturile de functionare a motorului in limite normale.  Prin folosirea unui sistem nou de racire si a turbinei masina ajunge sa dezvolte un cuplu de 500 Nm la doar 2200 de rotatii de minut, cuplul maxim fiind atins la 4400 de rotatii.

Toti cei 627 de ponei sunt eliberati de sub capota in momentul in care se ajunge la 6400 de rotatii pe minut.

Toate aceste cifre adunate ajung sa creeze o masina foarte rapida cu traditie si renume american. SC627 este capabila sa ajunga de la  0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.6 seunde, facand din acest bolid un adevarat monstru in liniutele de 400 de metri.

Pretul de baza al acestui automobil este de 79000 de dolari. Fata de masina standard SC627 produce cu 167 de cai mai mult si cu 145 de unitati mai mult in materie de cuplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *