relatii de cuplu ratate

O relatie ratata iti da lectii de viata importante

Relatiile ratate sunt principalul factor pentru care multi oameni ajung sa ia antidepresive, ajung sa comita diverse actiuni, tocmai pentru faptul ca nu isi mai gasesc identitatea si nu reusesc sa se mentina pozitivi sub aspectul vietii.

Mentine-ti viata privata

Mediile de socializare sunt mediul care adancesc si mai mult viata persoanala a unei persoane si implicit nu constituie o buna sursa pentru a-ti reveni. Nu este bine sa iti speli hainele in public si implicit sa le pui la uscat in fata altora. De cele mai multe ori multe suspiciuni pot scadea stima de sine si pot crea o adevarata paranoia pentru cel care inca mai sufera.

Tristetea va trece de la sine

Cu totii iubim sentimentul de fluturi in stomac si cautam pe cel care sa ne ofere aceste emotii incat pierdem ore in sir in alegerea vestimentatia pentru un anume eveniment. Odata ce relatia nu mai este, dispare si acest sentiment si implicit imperfectiunea apare ca sentiment de vinovatie. Acolo unde se intampla ca bunatatea sa fie impartasita, visurile comune, situatiile atat bune cat si rele sa fie impartite la doi, acolo si dragostea se va pastra in loc.

Fericirea este o alegere

Ideea ca fericirea este o alegere este destul de acceptata de multi dintre oameni, incat acestia sunt responsabili de modul in care isi gestioneaza viata, de modul in care o fructifica si implicit de ceea ce ramane dupa o relatie.

Locul de munca este un bun canalizator pentru a scapa de o usoara depresie, de acel sentiment de vinovatie si implicit poate fi un factor care rezolva problemele de concentrare. Este bine sa cauti acel partener care nu isi petrece ore si zile intregi la munca, pentru ca in fond munca nu este tot ceea ce viata inseamna. A-i lasa itmp si celuilalt sa se bucure de persoana ta inseamna sa te implici, sa te dedici. Atunci cand munca pare a fi mult mai importanta decat familia, relatia si decat momentele petrecute in doi, atunci nu se merita o astfel de investitie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *