mobila-dressing

Organizarea spatiului din dulap – mobila de dressing si de ce ai nevoie de asta

Cand vine vorba de mobila dressing iti imaginezi deja un dulap imens numai pentru hainele ei sau ale lui. Te gandesti acum ca numai haine sa ai sa umpli tot acel spatiu. De fapt mobila de dressing vine si ea necesar de a se adapta unui spatiu, unor conditii intr-o casa. Nu spune nimeni ca e musai sa fie dupa marime standard si anume sa fie de dimensiuni foarte mari.

Cu si despre dressing

In primul rand se necesita asa ceva mai cu seama cand este vorba de zone foarte mari. E un soi de dulap, sifonier, necesar pentru lucrurile personale. Tocmai cand acestea sunt si foarte multe, cand spatiul este generos de asemenea se alege mai degraba un dressing decat un simplu dulap. Acesta este proiectat sa se incadreze intr-un spatiu ce nu te limiteaza. Cu alte cuvinte este chiar incapere separata de camera care nu te incomodeaza cu nimic. In mijlocul sau te simti ca in povesti.

Gandind din punct de vedere practic este optimizat spatiul pe care il ai la dispozitie. Chiar daca este un dulap vast, o zona mai mare il el se incadreaza foarte bine toate lucrurile necesare pentru uz personal. De la genti si pana la accesorii, de la haine si pana la incaltaminte, imbracaminte de orice fel dressingul le include pe toate. Si totusi, de ce am avea nevoie de asta? In cele din urma este o chestiune personala, este o alegere ce vizeaza gustul fiecaruia.

Un dressing aduce si o mare provocare cand vine vorba de creativitatea cu care alegi ce sa se potriveasca in cadrul casei. Pana la urma ideea de baza este nevoia de a mobila, de a dota casa cu cele necesare. In timp ce o mobila de hol te poti lipsi de ea pentru camera ta inseamna un chin si nevoia de organizare. La mijloc sta nu numai gradul de confort in ceea ce priveste posibilitatea de a sorta tot felul de lucruri ci si de nevoia de a le pastar in cele mai bune conditii.

Un dressing se alege dupa bunul plac insa se face de fiecare data dupa principiul nevoii de a personaliza totul si de a face comanda. Nevoia de a se potrivi intr-un anume spatiu, nevoia ca dressingul cu pricina sa se incadreze foarte bine in locul ales si mai departe de a avea disponibile tot felul de spatii inseamna din start ideea de a merge pe comanda de mobila.

Atat pentru el cat si pentru ea, pentru familii numeroase sau pur si simplu pentru cei cu pretentii, mobila de dressing este cea care incanta la maximum. Este spatiul extins care de care ai nevoie pentru a tine hainele de orice sezon, pentru a include toate bijuteriile, accesoriile si elementele complete in privinta hainelor. Dressingul se spune ca este visul unei femei pentru ca decizia de a avea asa ceva se rezuma si la nevoia de el, in numele unor haine atat de multe incat sa nu incapa intr-un dulap clasic.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *